Witajcie!
Jeśli ktoś miałby chęci oglądnąć parę zdjęć przy orzeźwiającym winku, zapraszam do Centrum Kultury w Zabierzowie na wernisaż mojej wystawy "Ludzie" o godzinie 18:00 w najbliższą niedzielę 22 lutego. Wstęp wolny, zapraszam!
Witajcie!
Jeśli ktoś miałby chęci oglądnąć parę zdjęć przy orzeźwiającym winku, zapraszam do Centrum Kultury w Zabierzowie na wernisaż mojej wystawy "Ludzie" o godzinie 18:00 w najbliższą niedzielę 22 lutego. Wstęp wolny, zapraszam!
śię wybieram.... jak paliwa starczy to dojadę...
My też będziemi, Mam nadzieję, że się spotkamy
Piotr, gotuj się na nalot olytalibów))
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Super! Dziś trochę kichałem i mam zatkany nochal. Jest coraz lepiej ale z nikim całować się nie będę
Do zobaczenia!
Jak coś to już nie kicham.
Wrzuć parę "obrazków z wystawy", są tu tacy, co daleko mieszkają.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Piotr, dzięki wielkie za serdeczne przyjęcie i możliwość nacieszenia oczu i duszy Twoimi zdjęciami.
Polecam wszystkim, warto zjarzeć
Pozdrawiam.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo