Strona 12 z 17 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 166

Wątek: Makro - i wszystko na ten temat.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria

Odp: Makro - i wszystko na ten temat.

Cytat Zamieszczone przez Krystyna1975 Zobacz posta
    A Ty znasz zasady? Ja na razie nie mogę komentować - za nowa jestem, ale jak będę mogła, to zapewniam, że będę komentować
    ale w wątkach chyba możesz komentować zdjęcia (chyba, że o czymś nie wiem)
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

Krystyna1975
    Gość

Cytat Zamieszczone przez andtor2 Zobacz posta
    ale w wątkach chyba możesz komentować zdjęcia (chyba, że o czymś nie wiem)
    Mogę, ale poczekam na możliwość komentowania pod zdjęciem. Zaraz nas admini wytną za zaśmiecanie wątku o makro

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    291
    Moja galeria

Można, ale po co? A nuż się człowiek czegoś ciekawego dowie. A do ocen nauczyłam się mieć dystans .
    Widzę że bardzo ci na ocenach zależy.
    Zamieszczaj zdjęcia na digart.pl . Tam to dopiero nabierzesz dystansu do ocen.

Krystyna1975
    Gość

Cytat Zamieszczone przez koronax Zobacz posta
    Widzę że bardzo ci na ocenach zależy.
    Zależy mi na komentarzach. Na ocenach mniej. A na ocenach bez komentarza nie zależy mi w ogóle.

---------- Post dodany o 20:49 ---------- Poprzedni post był o 20:45 ----------

Zamieszczaj zdjęcia na digart.pl .
    Obiektywni.pl są lepsi :P A o tym, gdzie będę umieszczać swoje zdjęcia zdecyduję sama.

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    291
    Moja galeria

Ale nie musisz chyba się denerwować na użytkowników forum. Czasem ktoś coś napisze, innym razem nikt nic nie napisze, i nic nie skomentuje. Jak coś pokażesz ciekawego to pewnie i komentarze się pojawia pod zdjęciami. Czasem ktoś umieści zdjęcia i nikt nie skomentuje tych zdjęć. Tak czasem jest.
    Może tak troszkę więcej luzu w życiu się przyda .

Pozdro

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

A Ty znasz zasady? Ja na razie nie mogę komentować - za nowa jestem, ale jak będę mogła, to zapewniam, że będę komentować. I nie mam postawy roszczeniowej, a najwyżej przyzwyczajenie z poprzedniego miejsca. Tu jest zdjęcie, za które k@czy postawił mi 1 https://galeria.olympusclub.pl/displ...p&cat=0&pos=52 Pozdrawiam

P.S. Jesteś adwokatem k@czy'ego?
    Mówię o komentowaniu na Forum. Jestem jego adwokatem, bo stwierdziłam, że miał prawo wystawić Ci niską ocenę? Faktycznie spłynęło to po Tobie jak po kaczce...

Obiektywni.pl są lepsi :P A o tym, gdzie będę umieszczać swoje zdjęcia zdecyduję sama.
    Teraz to już jesteś arogancka. A jeśli chcesz, by inni komentowali Twoje zdjęcia, to bycie dla nich niemiłą nie jest najlepszym sposobem, by ich do tego zachęcić.

Zależy mi na komentarzach. Na ocenach mniej. A na ocenach bez komentarza nie zależy mi w ogóle.
    W takim układzie założenie własnego wątku chyba byłoby jednak lepszym pomysłem...

Mogę, ale poczekam na możliwość komentowania pod zdjęciem.
    A to czemu? Skoro nie możesz na razie komentować w galerii, przyczyń się jakoś do rozwoju społeczności na Forum.
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

Krystyna1975
    Gość

Bardziej się denerwuję na dziwne zasady - że komentuje się na forum, a nie pod zdjęciami jak w poprzednim miejscu. To przyzwyczajenie jest we mnie tak silnie zakorzenione, że troche potrwa zanim się przyzwyczaję do nowych zasad.

---------- Post dodany o 21:03 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ----------

Cytat Zamieszczone przez realnasty Zobacz posta
    Teraz to już jesteś arogancka.
    No, ja wiem, że wszyscy by chcieli bym przeprosiła, że żyję ;P Uważasz, że 1 bez słowa wyjaśnienia jest miła? No to Ci powiem, że nie jest miła, ale nie będe się nia przejmować. Może i jestem arogancka, ale "pluć do kaszy" sobie nie pozwolę. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 12.08.13 o 23:29

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    291
    Moja galeria

Bardziej się denerwuję na dziwne zasady - że komentuje się na forum, a nie pod zdjęciami jak w poprzednim miejscu. To przyzwyczajenie jest we mnie tak silnie zakorzenione, że troche potrwa zanim się przyzwyczaję do nowych zasad.
    Spokojnie. Nie są to dziwne zasady.
    A co stoi na przeszkodzie aby zdjęcie które umieściłaś w galerii , umieścić je także na forum w zwykłym wątku. Nie ma żadnych przeciwwskazań do tego. Będziesz mieć i oceny w galerii i komentarze na forum.

Krystyna1975
    Gość

Spokojnie. Nie są to dziwne zasady.
    Dla was nie, dla mnie tak. Tam gdzie byłam nie wklejało się zdjęć na forum, lecz dyskutowało o nich pod zdjęciem w galerii. Myślisz, że tak łatwo się przestawić? Hop i gotowe. Niestety No i zasyfiliśmy wątek o makro, bo powitań mi się zachciało :P Chciałam być miła, ale nie wyszło. Ale Ranking jest fajoski
    Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 12.08.13 o 21:11

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

---------- Post dodany o 21:03 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ----------

No, ja wiem, że wszyscy by chcieli bym przeprosiła, że żyję ;P Uważasz, że 1 bez słowa wyjaśnienia jest miła? No to Ci powiem, że nie jest miła, ale nie będe się nia przejmować. Pozdrawiam
    A moze to Ty masz dziwne zakorzenione zasady.Musisz sie przyzwyczaic.Nie bedziemy zmieniac zasad tylko dlatego,ze masz dziwne przyzwyczajenie zakorzenione.
    Co do postu dodanego to polecam melise.