Ja widzę nic. Coś popieprzyłeś z linkami.
Teraz widac...!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jednego dzieła Danielku zapomiałes podpisac.Teraz Danielkowi ukradnie ktos i bedzie gadac,ze jego.Niech Danielek nie zapomina i poprawi sie na przyszlosc.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 26.12.09 o 12:34
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
nie no podpis być musi![]()
Do poprzedników dodam, że wystarczy jak wrzucisz zdjęcia o dłuższym boku na 800.
Szkoda, że zdjęcie słuchawek Panasonica jest lekko zamazane. A ostatnie... hmm... ta ramka nie należy do najpiękniejszych, delikatnie to ujmując, poza tym strasznie zamazane.
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Panowie uważacie, że każdą taką niespecjalną fotkę należy podpisywać ? Nie ma co się oszukiwać, nie są to jakieś piękne zdjęcia, ot zwykłe pstryki.
Tak, tu biję się w pierś, następne fotki będę już wrzucał po boku 800.
Co do Twojej opinii to nie bardzo widzę tego zamazania na słuchawkach ? a jeśli chodzi o bombkę , to ramka jak najbardziej do wyrzucenia , natomiast ostrość celowo była ustawiona na bombkę , a reszta choinki miała być tylko "świątecznym tłem" - poradź proszę jak Ty byś to ujął ( jeśli w ogóle byś ujął)
Na słuchawkach nie masz ostrości, a ostatnie zdjęcie jest poruszone - i tu boli. Przy Panasonicu celowałabym w napis albo szerzej, w wyeksponowaną słuchawkę. Przy ostatnim zamiar miałeś dobry, ale wykonanie właśnie przez to poruszenie legło. Masz ISO100, jak podkręcisz na 200 to nie powinno Ci się ruszyć. Poza tym - to do Ciebie należy decyzja co "sfocić" a co nie. Mnie tu już głowę zmyli, że mam nudy w wątku, więc się teraz dłuuugo zastanawiam, czy warto pociągnąć za spust i jeszcze dłużej, czy nadaje się to na zabranie miejsca na serwerze. Z każdym zdjęciem się człowiek uczy... więc podglądaj innych i doczytuj
.
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie