gdzieś Ty był
A i B dla mnie miodne![]()
a w głowie się kotłuje myśl - coraz bliżej urlop...
gdzieś Ty był
A i B dla mnie miodne![]()
a w głowie się kotłuje myśl - coraz bliżej urlop...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne panoramy.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A jest najfajniesze. MZ było by jeszcze fajniejsze gdyby nie było tych drzew, ale seria bardzo przyjemna. Pozdrawiam
Dzięki Panowie
Cissic też żałuję, że są tam te drzewa zamiast jeziora i łódek. No ale cóż, fota robiona z balkonu a krzaczory na dole obciąłem na tyle na ile się dało aby wyszło z jakimś sensem. I tak fart, że się przebudziłem tak wcześnie bo to około 4 nad ranem było (a u mnie to dziwne) i że akurat ta dziura w niebie ułożyła się tak mniej więcej na górą i wyspą![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Cissic nie marudzisz ja też bym chciał aby drzew nie było aby wyspa była bardziej w prawo tak idealnie pod górą aby było więcej jeziora i łódek ale........ ale no cóż takie życie, że trzeba łapać co się ma i co się dostaje bo czekając i szukając tego co by się chciało mieć może się okazać, że nie będziemy mieli nic![]()
Pierwsza panoramka ekstra. Reszta równie dobra.
E-M10|20 1.7|45 1.8
E-510|14-42 3.5-5.6|40-150 4-5.6|Metz 48 AF-1
OM-2|24 2.8|35-70 4|50 1.8|135 3.5
Mój wątek | Moja Galeria | Flickr
Czarujące widoki![]()