|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
LAS-ki w trzech wydaniach
685.
686.
687.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ta cebulka na pierwszej focie, pierwsza z lewej ma 1,3 Kg. Ta najmniejsza po prawej ma 480 g. a i tak była kilka razy większa od tych sklepowych. No i teraz trzeba uważać kiedy poprosisz kogoś aby nakroił ci na na kanapkę plasterek cebuli bo może on się okazać, że ten plasterek będzie większy od całej kanapki
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wielkość mało widoczna, było "miarkę " przyłożyć dla porównania jak w NCIS LosAngeles![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Dawno cos Twoich zdjec na forum nie widzialem... i tu takie zaskoczenie, zadnych ludzikow lego, zadnych spianczy, zapelek... ale cebula
Faktycznie szkoda ze czegos obok nie postawiles zeby lepiej oddac wielkosc tej cebuli...ciezko mi sobie taka duza nawet wyobrazic![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Robtor i Ssonic ta najmniejsza cebula była wielkości pięści
Nie chce mi się nic focić tylko czasami coś z z telefonu pierdyknę
"Dzień Niepodległości" scena bez udziału Willa Smitha
Dzisiaj wypróbowałem sobie jak odbija rzeczywistość moja nowa czarna "Cipitrynka" i doszedłem do wniosku, że jak na razie lepiej niż stara granatowa. Szczególnie tył daje fajne odbicia. Dodatkowo na fotach propaguję "zdrowy" tryb życia na zasadzie - będziesz zdrowo żył to zrdowo umrzesz haha
. Samochodu do fot nie myłem specjalnie aby Mirek miał używanie hihi
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 17.09.14 o 16:35
no właśnie miałem zapytać o ten syf na szybie ale jak doczytałem to się wyjaśniło. Miło że dbasz o kolegów![]()
Czy ten dżentelmen z cygarem w zębach to aby Ty ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||