Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
hahah świeża krew.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
tyle Wam powiem, że gdyby CzaRmaX nie było to trzeba by go było wymyśleć![]()
pół na pół... genialne! Masz talent inwencje i pomysły... uf...
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Kosmiczne dziwadło z Alpami w tle bardzo mję urzekło.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Krótka przerwa od internetu i od razu widać ile Czarmax może wyczarować. Wybieram 478. D - to kadr z filmu o lsd na wakacjach, 479 podoba mi się bardzo - pewnie też nadawałoby się do tego filmu. A no i eksperymenty jak w 451 zawsze z radością oglądam![]()
Miałbym dobre kadry z tego basenu w takich klimatach bo pluskałem się w nim jednego dnia razem z chłopakami z GREEN DAY. Cholera twarze były mi jakieś znane i po zachowaniu podejrzewałem, że to jakaś kapela i dopiero wieczorem znajoma mi powiedział kto to był. No niestety następnego dnia już ich nie było a bardzo chciałem zabawić się w Wuzeta z jego wątku podglądacza planowego. Szczerze to miałbym "lepsze"
pod tym względem, że łapałbym ich w gaciach kąpielowych z kolorowymi fryzami przylizanymi od wody
![]()
452. Stary "oblatany" kadr w trochę innym wydaniu IR-EMBRARER
![]()