|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja też......
choć..... zdarza mi się czasem cyknąć zdjęcie z bliska takiemu, ale boję się , że franca skoczy i mnie ugryzie, albo choć obiektyw opluje...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Oj to podpadłem ;-(
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
To 30 byłoby fajne, gdyby nie przepał. Doświetlałeś lampą?
Wyzwalałem jedynie lampę z tyłu, ale to warsztaty więc z przodu pracowali blendą i jeszcze czymś więc warunki trochę się dynamicznie zmieniały.
A wrzucę jeszcze parę fotek z tych warsztatów, ciekaw jestem opinii :
31, 32, 33, 34
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Oj wiem że jestem jeszcze początkującym początkującym w zakresie macro - kupiłem sobie zabawkę i pstrykam(Chociaż mucha mi się już podoba). Brakuje mi jeszcze wiedzy i sprzętu do zapanowania nad światłem (wszystkie zdjęcia w świetle zastanym). Stąd banalne kadry i pospolite owady
.