Co by nie powiedzieć to zdjęcia robali bardzo naturalne.... Mucha jest super......![]()
Co by nie powiedzieć to zdjęcia robali bardzo naturalne.... Mucha jest super......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Tak pokrótce - światło, światło i jeszcze raz światło - szukać lepszego światła, od tego proponowałbym zacząć. Czarny owad na białym kwiatku nie rokuje większych nadziei na powodzenie, szczególnie w ostrym słońcu (zdecydowanie unikać!!!). Szczegóły zginą w czerniach lub bielach albo najczęściej tu i tu. Brak ostrości na oku (pierwsze zdjęcie) też nie wygląda najlepiej. Drugie zdjęcie mocno zaszumione, podobny problem z oświetleniem ("przejarana" biel na głowie kontra silny cień od spodu muchy). Poszukasz lepszych warunków odnośnie światła lub pokombinujesz z lampą+dyfuzor ew. blendą od razu będzie lepiej, znam z autopsji. Pilnuj też gdzie łapiesz ostrość. To tak na początek![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dawno nic nie wrzucałem ... w takim razie z innej beczkitym razem bez "portretu" i robali
37, 38, 39, 40
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
I z innej okazji (zlot garbusów)
41, 42, 43, 44
Fajne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja tam był tylko przypadkiem
- Ale o ile się nie mylę to wersje sportowe oparte na podwoziu VW Garbusa - chyba nazywa się to Volkswagen Karmann, na pewno mniej spotykane i znane. Ale szczegóły to pytanie do znawców
![]()
Coś dawno nic nie wrzucałem
W takim razie dziś .... nie nie robaki .....Tym razem ludzie.
Wszelkie konstruktywne uwagi (co źle, nad czym pracować) mile widziane.
NR. 45, 46, 47
Dobrze przycięte ahutta tak jest lepiej .