OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Stawiam na goscia numer 4 (numeruj zdjecia, łatwiej wtedy dyskutować), tylko bym mu trochę góry zabrał, tak bez tego jasnego w PG.
Nie przejmuj się tylko wrzucaj. Ja też jestem niedzielny foto moto zaklinacz matrycy ale co tam. Ja uważam, że dzieci nie są aż tak łatwe do focenia ich miny potrafią się szybciej zmieniać niż najszybszy AF
. Raz super mina jest a w moment jej nie ma
. Mnie osobiście najbardziej odpowiada 1 tylko ta ręka ucięta trochę tak jakoś mi przeszkadza
Najmniej podoba mi się 3 a to ze względu na tło i te przekrzywione meble
. Może wpadną do Ciebie lepsi spece to więcej się wypowiedzą
. 4 jest takie najweselsze ale coś z kadrem mi nie pasuje
Ale ten czupurek z 4 i 5 to chyba musi być niezły agregat?
Pozdrawiam i pstrykaj dalej![]()
Zdjęcie trzecie to trafiło tu tylko dlatego ze to jedyne zrobione Olympusem.
Z poprzedniej serii to 4 i 5 najbardziej mi się podoba. Z ostatniej serii 2 jest fajna.
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
1 z drugiej serii. Poza tym: nie ucinamy łapeki staramy się, aby w tle nie było zbyt wiele rozpraszających nas przedmiotów. I oczywiście kucamy, aby być na poziomie fotografowanego dziecka.
Witam teraz już całkiem w klubie. Bardzo cieszy że ktoś w ogóle chciał cokolwiek napisać i zobaczyć moje niedzielne fotki. A teraz jako dzisiejszy nowy właściciel OM-D pozwolę sobie dla przywitanie wśród użytkowników systemu załączyć do wątku pierwsze zdjęcie wykonane po rozpakowaniu aparatu w domuTak ana dobrą wróżbę
![]()
Gratuluję zakupu![]()
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Dziękuję
Własnie przyzwyczajam się do nowej puszki po Nikonie D90. Nie jest to proste (male to coś)