Kadry fajne ale dlaczego taka hardkorowa obrobka? pytam z ciekawosci, czasem jak jakies hdry to wyglada
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Janeczek - jeszcze nie nauczylem sie obrobki olympusa, dlatego kombinuje w rozne strony.
Tym razem wrzucam zdjęcia ktore wykonalem podczas warsztatów organizowanych przez Fuji -Polska Tanczy. Chcialem sprawdzic Olka w ruchu. Wszyscy ktorzy znaja ograniczenia zestawu om-d z kitem wiedzą, że nie jest to prosta sprawa. Generalnie udalo mi sie zrobić parę zdjęć tańca, ale najbardziej zadowolony jestem ze zdjęć dziewczyny (Anna Chylewska), uczestniczki spotkania, ktora miala, podobnie jak ja Om-D. W przerwie poprosiłem ją czy by mi nie zapozowała przez chwilę, oczywiscie się zgodziła. Poniżej kilka zdjec. Tak się przy okazji zastanawiam, co jest w tym om-d, czym ja się tak rajcuję. W domu dwa profi korpusy Nikona, a ja robie zdjecia micro 4/3 w kiepskich warunkach z kitem bez lampy.
19
20
21
22
23
24
25
Wątek ciekawie się zapowiada. Będę zaglądał.
Dla mnie też obróbka B&W trochę dziwna ale kadry ciekawe.
Swoją drogą ciekawe co wyszło Ani z tej sesji
Wrzucaj dalej
Wciąż za bardzo HDR'owo.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Widzę że przeniosłeś się tutaj bo na nikoniarzach wywiązała się niepotrzebna dyskusja o wyższości świąt ......
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Kawa, cukier i mleko - bardzo fajne.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb