Biker baw się dobrze i mocy pozytywnych wrażeń. Wzruszyć też się możesz - pozwalam
![]()
Biker baw się dobrze i mocy pozytywnych wrażeń. Wzruszyć też się możesz - pozwalam
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Uwaga, powracam. Zeskanowałem kolejny film i w końcu mogę coś wrzucić do najlepszego wątku na forum. Niestety na ostatnim filmie skuteczność była niska więc oszczędzam, na początek jedno zdjęcie:
Małpka Chinona + Fuji Superia 200
Kaskader z Ciebie widze
Chemia do C-41 sie właśnie podgrzewa i za chwile sesja wywoławcza w łazience. Wszystko nową piędziesiątką, mam nadzieje że coś wyszło i do Ditla coś sie też nada
Jeszcze coś z poprzedniego filmu
XP2
Fakt. Taki dowcip. Wiecie co pisało w ruskich pociągach? Wychylaj się, wychylaj a zobaczysz
Qu...,qu,....,qu.... to teraz ja Wam opowiem swoją historię. Myślałem, że zrobiłem film w ciągu 5 dni, normalnie jak na mnie tempo ekspresowe. Pojechałem dzisiaj do taty nabić klimatyzację i miałem OM'a w którym nabite było 27 klatek. Tak sobie siedziałem i podpiąłem do niego tą przejściówkę z OM na m42, która jak już wcześniej pisałem miała pięknie ostrzyć co okazało się tylko teorią. Ale podpiąłem ją i pierścienie makro m42 oraz Zenitara 52 1,9 i sobie porobiłem makro. Doszło do 36 klatek i cały happy, że podrzucę do Rossmanna kliszę do wołania. Naciągnąłem na 37 i poszło no to zadowolony i trzaskam kolejną fotę, naciągnąłem na 38 i znów poszło to myślę sobie super ten Solution, naciągnąłem na 39 też poszło ale już lekka konsternacja, naciągnąłem na 40 i płacz. Co się okazało? Źle założyłem film i aparat w ogóle go nie naciągał. Cholera to były najlepsze zdjęcia w moim życiu, gdzie każdy konkurs mój ale niestety te kadry zostaną tylko w pamięci hehehe
To ja też znowu dorzucę coś transportowego. Trochę poruszone albo pojazdy się ruszałyale robiłem je Vivitarem 28-210 na max zoomie a było szarawo i czas koło 15
Oli OM10 + Kodak ProFoto XL 100
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 8.06.13 o 23:30
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie, nie, nie Wuzet!!! Co prawda nie zrobiłem w życiu tylu filmów co Ty ale też ich trochę trzasnąłem w porównaniu z przeciętnym cykaczem i zdarzyło mi się to pierwszy raz. Wiesz kogo to jest wina? TWOJA!!!! Tak, tak - Twoja. A wiesz czemu? Bo Ty tyle naparzasz fotek tutaj, że człowiek chce Cię trochę odciążyć albo chociaż sprawić wrażenie abyś nie czół się samotny w tym wątku i wali w kadrach co popadnie mu na wzrok aby zaraz wołać i dorównać w konwersacji Wuzetowi. I się śpiesząc odwala takie numery
. No poczułem się teraz lepiej bo miałem na kogo zgonić hihi
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 8.06.13 o 23:45
Ok. to nie będę pisał ile tak naprawdę zrobiłem dzisiaj filmów![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Jeszcze filmy schną, za chwile biore sie za skanowanie.