cholerni transwestyci
---------- Post dodany o 07:16 ---------- Poprzedni post był o 07:15 ----------
Ciekawe repo. Myślałem, że to kadry z filmu, a tu live
Namęczyłem się tu z kompozycją, nawet jakiś pieniek przytargałem, niestety bez szału
cholerni transwestyci
---------- Post dodany o 07:16 ---------- Poprzedni post był o 07:15 ----------
Ciekawe repo. Myślałem, że to kadry z filmu, a tu live
Namęczyłem się tu z kompozycją, nawet jakiś pieniek przytargałem, niestety bez szału
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 28.05.13 o 09:26
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
rowerem ? nie da rady .
Kodak BW400CN
― Ted Grant
FP4 powoli kończę ale teraz żonka na dniach rodzi to i nie ma czasu na focenie to i troszkę będziecie musieli czekać![]()
Nikon F i D / Olympus OM + Pansonic G / Mamija 645
Rolleicord, Canon
flickr
Postanowiłem zrobić porządki w lodówce i powyrabiać zalegające do jakiegoś już czasu filmy, szczególnie do małego obrazka.
Fuji X-TRA 800