cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Boguś a już myślełem że gdzieś pzepadłeś
Aleś mi wspomnienia z wyprawy przywołał tymi zdjęciami.
Na drugim to tylko mojego rowerka brakuje![]()
Kaszuby. Mechowo. Groty Mechowskie.
Osobliwość geologiczna. Spomiędzy skał osadowych scementowanych związkami wapnia wypłukany został piasek. Pozostałość tworzy fantazyjne kształty i groty.
Wprawdzie jak niektórzy z Was wiedzą - stałem na górce jak inni rośli, ale nie stanę w środku wyprostowany. Bodzipkowa stanęła w jednym miejscu.
Już w 1908 r. władze pruskie uznały je za pomnik przyrody. Udostępnione jest ok. 38 metrów podziemnych korytarzy przeznaczonych raczej do czołgania niż chodzenia.
Saboor mi tam kazał iść. Pan każe, sługa musiA w ogóle to wyszło dziwnie. Nawet w planach nie było tego wyjazdu. Poprztykałem się z Bodzipkową. Gdyby wyszło po mojemu to wcale tam nie pojechalibyśmy. Ale wyszło inaczej i oto rezultat
246.247.
248.
249.
250.
251.252.
253.
254.
255.
![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Łanie Bodzio, łanie.
A grotki też łane.
Pozdrawiam.
Z ostatnich najbardziej podoba mi się 241 ale wakacyjne też fajne![]()