cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A na kiedy planujecie spacer po Parku Oliwskim bo jakoś mi umknęło wew wątku?![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Albo troche zieleni truskawkowej dodac,miejscami amberu baltyckiego i po rogach bieli tytanowej to bedzie takie cos.Załącznik 89455Tylko slaczkow i motylkow nie dodawajMistrzu
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Och ten Saboornic o selektywnym żółtym nie było
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Widze, że do groty mechowskiej wreszcie zawitała elektryka. Jak ja tam byłem dostałem świeczkęFajne zdjecia.
Piękne pole rzepaku, szkoda, ze nie miałeś ładniejszych chmur i nie dałeś ciut wiecej nieba.
Hm, trzeba dbać i o drugi wątek, bo w zapomnienie pójdzie.
Jak ostatnio łaziłem po moich górkach to nie wziąłem ani 50-tki, ani 150-tki. Zostałem pokarany. No jak robić makro obiektywem 9-18 ?toż to herezja normalnie.
Ale przyparty do ściany ...
no wiem, że nie wyszło, ale takim obiektywem
257.
Dziś to robaczywie będzie![]()
258.259.
260.
![]()