Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ależ odleciałem, takie zaległości.Będę słodził, pszczoła cudna - mucha nie siada, a mucha u maluchaKaszuby, jakie cudne
![]()
Dzieciak z kieliszkiem na nie, Kaszuby na wielkie TAK.
He, wiedziałem że zdjęcie będzie kontrowersyjne. Sam w pierwszym momencie jak zobaczyłem małego pijącego z kieliszka to się wzburzyłem. Okazało się że babcia dawała mu w tym rosołek, bo inne naczynia za duże były na jego małe rączki. A że wesele to było, wszyscy pili, a mały ubrany odpowiednio to skojarzenie samo się układa.
Nie dawałem do działu humor, bo to nie humor, ale ciekaw byłem reakcji. A zdjęcie bardzo prowokujące jest.
Cieszę się, że się na Was nie zawiodłem - na nikim
Kaszuby będę wrzucał.
239.![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Gradobicie świetne, aż się jeziorko do środka siebie wlewa.
A co Ty się tak tłumaczysz? Tłumaczą się ludzie winni, Coś przeskrobał... Gadaj!
Fotka to 50%a intencje wstawiającego drugie 50%.
Trza zluzować poślad i popatrzeć zezem, przez mniemanologię stosowaną na fotę z weseliska, ludzieee z weseliska!!!!
Kiedy ostatnio bawiliście się na weselu przy Białym Misiu??![]()
![]()
![]()
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Haha, ale mi chodziło tylko o to, że samo zdjęcie mi się nie podobaPrzecież to ocena zdjęć
![]()
Saboor - tak już zupełnie poważnie to niestety jest to utrwalanie pewnych schematów. Jeżeli podczas tego picia rosołku wujkowie i ciocie byli mocno rozbawieni to dzieciak może zapamiętać taki schemat - kieliszek - fajna zabawa - pozytyw. I potem będzie zdziwienie jak w wieku kilkunastu lat przyjdzie do domu po kilku głębszych. Z tego co pisze Bodzip na szczęście tak chyba nie było ale skojarzenia z tym zdjęciem mogą być właśnie takie.
Kaszuby ładnie pokazujesz, czekam na wschody i zachody, mam nadzieję że będą...