|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Grasując ostatnio pod murami zrujnowanej przędzalni Grohmana, znalazłem "nowy" otwór który zapewne zrobili stale tu urzędujący grasanci. I może nie byłoby w tym fakcie nic nadzwyczajnego, gdyby nie ten malunek na ścianie który się mym oczom pokazał.
A przyjemniaczek z tego malunku powiedział mi:
-Biker Ty już nie wchodź między nasze mury, bo będziesz wyglądał jak ja
dla miłośników ruin
![]()
Komunikat i pytanie w/s przędzalni do Ciebie Saboorku.
Poniżej przedstawiam fotki wykonane w salach wystawowych Muzeum włókiennictwa przy Białej fabryce L. Geyera. Jest tam mnóstwo róznych maszyn z czasów "Ziemi obiecanej". Może trzeba by było się tam wybrać o "dobrać" odpowiednie maszyny do naszego projektu, korzystając ze wskazówek personelu. Zamiast wizyty w Manufakturze.
Popatrz na zdjęcia i napisz odpowiedź.
1.
2.
3.
Pozdrówka![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 22.05.13 o 09:28
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nieeeee Saboorku ja to sam załatwię(zgoda na fotki) a focić mogę też sam lub z kimś z pozostałych bandytów, to kwestia umówienia. Jeśli nie dam rady w weekend, to w przyszłym tygodniu bo bedę pracował od rana.![]()
Zapamiętam i da się zrobić![]()
Saboor, kilka słów dlaczego UG się nam w Polski Kurs Blendera zamienił?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ponieważ o to poprosił Lider Polskiego Kursu Blendera, który partycypuje w tym projekcie i to PKB
jest tą grupą, która powinna być kojarzona z projektem. A ja pomyłkowo wpisałem UG tylko z racji
jego miejsca pracy, za co przepraszam.Z PKB wiążę duże nadzieje przy następnych projektach, które
już leżą na półce mojego strasznego umysłu.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro