Mogę się dołączyć ?
E-30 + Helios
Mogę się dołączyć ?
E-30 + Helios
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Coś tak czułem bo w wątku astro pisałeś coś o rozbiórce Rubinara
A dałeś właścicielowi "myszelki" sera na pierogi?
Nie, nie możesz!!!! Głupio się pytasz. Wstawiaj, wstawiaj i nie pytaj
Ja dzisiaj dostałem dwa wezwania na pocztę więc grzecznie stawiłem się do najbliższego urzędu pocztowego gdzie odebrałem przejściówkę z m4/3 na OM i OM'owe szkiełko do mojej OM10 zwące się Osawa MC 35-105 3,5-4,5.
Jako, że w pewnych sytuacjach nie grzeszę cierpliwością więc ledwo wsiadłem do samochodu postanowiłem wszystko przyczepić do PEN'a i popełnić pierwszą foto-zbrodnię na czym się da i padło na prawe lusterko od mojego samochodu plus przypadkiem na jakiegoś pana co wszedł w lusterko
Z poczty pojechałem do moich rodziców i postanowiłem z balkonu popełnić drugą foto-zbrodnię. Jako, że blok moich rodziców stoi bardzo szczelnie obstawionymi innymi blokami (ma to też swoje plusy bo zimą jest cieplej i nigdy nie dmuchają wichry) to zbrodnię Osawą popełniłem na przeciwnym bloku
Jak już być foto-zbrodniarzem to seryjnym. Miałem przy sobie swoją OM10 więc postanowiłem też od razu strzelić fotę Olympus Zuiko OM 50mm 1,8 (to chyba druga fota w tym wątku w/w szkiełkiem po Sepi19), no i strzeliła się fota satelitarna
Jako, że byłem u moich rodziców a tata ma dosyć bogatą szklarnię analogową więc postanowiłem popełnić jeszcze dwie zbrodnie na widocznym kominie pobliskiej EC3 szkłami, których chyba jeszcze w tym wątku nie było.
Pierwszy to Pentacon Electric 2,8/135 z mocowaniem m42
Drugi to Jupiter 9 2/85 z mocowaniem m39
Mogłem popełnić foto-zbrodnię jeszcze kilkunastoma oczkami ale chyba później na widok bloków byście dostawali torsji![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To zapodam jeszcze drugą fotkę z listkiem.
Ten sam listek . I też Pentacon
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Taki bokeh dają lustrzane obiektywy, czasami idzie oczopląsu dostać![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
To trzeba uważać aby mozaiki nie było w tle hihi![]()
E-30 + Opteco 135 + pierścinki
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
@Bodzip , ciekawy robal
To ja pokażę żabkę.