Żabka fajna, tylko jeszcze się pochwal jakim szkiełkiem![]()
Żabka fajna, tylko jeszcze się pochwal jakim szkiełkiem![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Koronax co do całego opisu szkieł to normalnie jak szpieg z krainy deszczowcówale dzisiaj to od niego wydębiłem kilka postów wcześniej i chyba jest to Pentacon 1.8 /50? Zgadza się Koronax to ten sam Pentacon czy może tym razem było to jakieś inne szkiełko?
Znalazłem jakiegoś grzybka z Heliosa 77M-4 50/1,8
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 11.05.13 o 01:07
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Sepi 19 , Czarmax Przepraszam że nie napisałem jakim szkiełkiem robiłem tę żabkę.
Jak na razie mam tylko Pentacona 1.8/50 . Choć idzie pocztą kolejny obiektyw.
Faktycznie nie pisałem nic o obiektywie , teraz jeśli będę dawać fotkę to już będę pisać jakim szkłem robiłem fotkę.
![]()
Koronax luzik za co Ty w ogóle przepraszasz? Pamiętaj zawsze możesz na nas liczyć, że Ci przypomnimy i innym też![]()
Jak zrobisz fotkę obiektywem, który Ci przyjdzie to się koniecznie pochwal
U mnie też pocztą coś idzie i może dojdzie![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 11.05.13 o 09:08
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wy kupujecie, a ja właśnie redukuję szuflade![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
A czyż tak nie jest?
Jest i dla tego napisałem, że mi się stopka podoba![]()
Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 11.05.13 o 12:00
Piękny samochód z piękną nazwą i pięknym logo. To jest moje zdanie ale uważam, że w świecie motoryzacji to Ford z Mustangiem dzierży palmę pierwszeństwa w kategorii doboru samochodu, nazwy i logo bo co jak co ale zestawienie to wyszło im perfekcyjnie i na pewno złożyło się to też na to, że samochód ten obrósł legendą. Kiedyś w pewnym magazynie motoryzacyjnym czytałem o tym jak wymyślali mu nazwy kiedy miał wejść do produkcji. Kilka z tych nazw wykorzystali później w innych swoich modelach między innymi w Pumie. Może człowiek jest już przyzwyczajony ale jakoś Puma do Mustanga mi nie pasuje
![]()