U Ciebie Bodzio staroci niet? Nie bluźnij!
A w mojej ostatniej wrzutce na wszystkich trzech kolorowych zdjęciach w roli głównej występuje kolega adambieg, (parasolka może być myląca).
U Ciebie Bodzio staroci niet? Nie bluźnij!
A w mojej ostatniej wrzutce na wszystkich trzech kolorowych zdjęciach w roli głównej występuje kolega adambieg, (parasolka może być myląca).
Adama poznałem na pierwszej wrzutce. Potem może rzeczywiście był schowany za czerwonym płótnem
A co do staroci. Powiedzmy, że cerkiewek nie liczymy, bo są poza miastem. A miasto Gorlice jako jedno z niewielu w Polsce, nie ma zabytków historycznych.
Wielka Bitwa Pod Gorlicami, całkowicie zrównała miasto z ziemią. Nic nie zostało - ani apteka Łukasiewicza, ani kościół. Po prostu nic. W czasie drugiej wojny, niemcy też nie obeszli się z miastem delikatnie. No i mamy jak mamy.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak ja lubię Twoje klimaty, oglądam, oglądam - fajnie że dajesz się podglądać![]()
okno-parasol i oba BW są super
Pikseloza i pan z pieskiem.
Pan z pieskiem, piękny gradient dla oka - od jaskrawej światłości do głębokiej czerni. Światło kładące się na ściano-sklepienie i trakt daje przestrzeń, dzięki czemu gościu przechadzający się nie jest przyklejony, rzutowany na ścianę. Pies też ma dobrą pozę, razem z panem robią ruch w tunelu.
Sylwety w konfesjonale też są niczego sobie. Gdyby tylko jedna fotka była udana, to dla mnie wyprawa byłaby udana. A tu dwie fotki udane, w tym jedna bardzo.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 4.02.13 o 19:09
Mnie się podobają wszystkie oprócz pierwszego, które jakoś tak mniej... Ale za to pan z pieskiem!
Fajnie, że się wybraliście na ten foto-spacer![]()
To pierwsze wydawało mi się, że będzie zarąbiste z tym kolorowym gruzem na szaroburym tle. A na zdjęciu jakoś straciło tego pałera
Ze spacerami mam nadzieję, że się dopiero rozkręcamy. Gdybyś przejeżdżał przypadkiem - daj znać.
Dziękuję wszystkim za wizyty![]()
Drugie z parasolem i ost. Pan z pieskiem, świetne.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
A mi najbardziej wpadły w oko 2, 4 i 5.