Ja tam bym mimo niemieckiego CV wysłał.
pozdr
Ja tam bym mimo niemieckiego CV wysłał.
pozdr
No proszę, już przed Twoimi narodzinami Cię szukali
Serdecznie pozdrawiam pozostając pod wrażeniem Twoich dokonań.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Miesiąc mnie tutaj nie było, ale już nadrobiłem zaległości. Wiele pięknych obrazów pokazałaś, cały czas jestem pod wrażeniem jak Twoje oko to wszystko wyłapuje. Bardzo spodobały mi się : seria Bezsenność, Kokpit i Chichoty, Trzeci zjazd rewelacyjny, Koty i Rowery -takie klimaty lubię najbardziej, Brodaty odbijak, Krik i Gry uliczne (szkoda, że w kolorze nie wyszły). Dobra, koniec słodzenia. Fajny ten Twój wątek.
Ostatnio edytowane przez Muminek ; 15.12.12 o 23:32
Za wnikliwą analizę bardzo dziękuję, jak i za wszelkie wizyty. Za każdym razem radują duszę mą
Poniżej wrzutka trzech bardzo podobnych zdjęć. Trudno było mi wybrać jedno, z drugiej strony nie lubię zanudzać podobnymi kadrami. Niech tu będzie wyjątek - seria na temat nicości lub różnych odcieni bieli. Wspaniały to był spacer, jak na końcu świata. Gdyby nie pas krzaczorów, to można by wpaść w niezłe schizy znalazłszy się na środku takiego pola, gdzie z każdej strony taka sama nicość z lekkimi odcieniami.
Pierwsza fota jak najbardziej oddaje temat...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Tryptyk o nicości niczego sobie.
Środkowa - moim zdaniem.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Też uważam że środkowa. Stanął i patrzy w ... nicość.
A jeszcze lepiej wszystkie trzy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Całość! Jak zresztą wszystkie poprzednie
Serdecznie pozdrawiam Gospodynię![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Ja głosuję za ostatnim - podoba mi się, że postać nie jest statyczna tylko zmierza w kierunku białej "nicości".
Pozdr