piątka jest najciekawsza...maski zbyt kontrowersyjne...albo ich nie rozumie![]()
piątka jest najciekawsza...maski zbyt kontrowersyjne...albo ich nie rozumie![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Zamaskowane-słonikowe bardzo fajne, to kolorowe z jabłkiem oraz pierwsze z B&W. Takie absurdalne, lubie takie dziwne klimaty. Z pozostałych trójka ciekawa.
No to dwa słowa o maskach. Mam w magazynie OC ze 30 szt takich masek i kilkanaście dużych z komorą foniczną. Paradoks polega na tym. że maski mają ponad 30 lat. Guma się zwulkanizowała / zlateksowała - na jednych jest krucha i łamliwa, na innych lepka i pewnie przylepiła by się do twarzy. Magazyn był 2x zalany przez powódź, a mimo to nikt nie chce tego skasować.
Stosowanie tego starego "wynalazku" w dobie dzisiejszej broni chemicznej i bakteriologicznej mija się z celem.
Teraz do zdjęć
Pierwsze z jabłuszkiem właśnie tak mi się skojarzyło a' propos powyższej opowieści o maskach - kpina z takiej ochrony. Może źle kombinuję, ale tak mi to spasowało
Kolejne poligonowe, gdzie gość jakby broni się ręką przed ... "atakującym" ? prawdziwe poligonowe.
I te właśnie do mnie mówiąPozostałe raczej wyglądają na pozowane.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Se mniam!
Ja sobie czkam aż "powrócisz tuuu ...." z Agapietyzm'em.
---------- Post dodany o 10:41 ---------- Poprzedni post był o 10:38 ----------
Wiesz, trudno o poszczególnych się wypowiadać. Tworzą fajną całość, szłoń ok. Podoba mi się, choć czarne i białe.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wrzucam trzy pozlotowe minimale. Jednego musiałam się sporo naszukać (pomyślałam, że przywiozę coś specjalnego dla k@czego i helmutha, żeby im nie było smutno).
A ja się bardziej ku okienkom skłaniam. Stodoły chyba w trochę innej kolorystyce bym widział.
The question is, who cares?
A mnie podobają się bardziej stodoły.Szczególnie ostatnie zdjęcie przypadło mi do gustu. Bardzo fajnie zakomponowałaś kadr, tylko niepotrzebnie ten "ludź" wszedł w niego.
![]()
Nie mam nic przeciwko ludziom w kadrze, ale akurat to ujęcie puste miałoby, jak dla mnie, lepszy wyraz.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ja tez za okienkami i pierwsze stodoły mi sie podobają, w tych drugich już chyba za duzo w kadrze, pzdr