|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tomasz z kotkiem rzondzi![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Z ostatnich najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 63. Ostatnia seria też fajna i straszna zarazemGeneralnie podobają mi się te "normalne" zdjęcia, te zakrecone zupełnie mi nie podchodzą. Pozdrawiam.
66. Gdzie tak kasę rozdają na ulicy?
67 i 68. Portrety z kociakiem przeurocze. Mam nadzieję, że kotkowi nic się nie stało?
Na ostatnich dwóch zdjęciach pokazałem innego mojego serdecznego kolegę. Idealny model. Kiedyś zagaiłem do niego:
- Stary, mam zaj...sty pomysł na fotę. Wysmaruję Ci japę olejem kujawskim i posypię mąką.
Kolega po 0,05 sek. namysłu odpowiedział:
- Dobra.
Poniżej efekt naszej współpracy. Nie numeruję, bo już pokazywałem tę fotę.
---------- Post dodany o 10:13 ---------- Poprzedni post był o 10:12 ----------
Plac Imbramowski w Krk. Kotek przeżył, ale po tej sesji nie wiedzieć czemu uciekał przed nami.
Z ostatniej wrzutki parzyste mi się podobają. No, jak w Krakowie płacą za zrobienie streeta, to się przenoszę
Co do 68 to słyszałem, że koty potrafią długo pamiętać. Ja bym na waszym miejscu ostrożny teraz był...
Pozdr
Na początku nie mogłem załapać o Ci chodzi z tą fixografią. Dopiero wróciłem tu po raz kolejny i zaskoczyłem. Dożyliśmy czasów gdzie uścisk kobiety przez nieznajomego to próba gwałtu, zwrócenie pracownikowi uwagi, że naraził firmę na straty to mobbing. Z foto jest jeszcze gorzej. Zdjęcie na plaży dziecka w topless to pedofilia, a leżącego żula na środku jezdni to napaść na jego wizerunek. Teraz rozumiem uzasadnienie fixografiiTymbardziej, że w rękach RC ta dziedzina ma przysłośc.
Nie kryje, że 53 zrobiło na mnie wrażenie. Zjawisko coraz bardziej powszechne dlatego nie zauważalne...
Czekam na "cdn"
XZ-2|D800E|moje 500px