Rafał jak robisz takie zdjęcie jak 70...ludzie się nie burzą?
Rafał jak robisz takie zdjęcie jak 70...ludzie się nie burzą?
ufff, a raczech och... prawie cały wątek za mną... troszkę czasowo zeszło... ale przy takiej ilości zdjęć bdb, świetnych i do tego ciekawych to trudno po łebkach przelecieć... Komenty też niektóre (duuużo) warte czytania. Moje szczere gratulacje teraz będę już na bierząco... daję sobie wątek do subskrypcji
Foty jak to Saboor określił kotowe super są, mączna również. Z ostatnich 71 sie podoba, taki klimat lat 70 jakby.
pozdrawiam![]()
Kompakt Panasonic Lx3.
---------- Post dodany o 16:46 ---------- Poprzedni post był o 16:42 ----------
Nie burzą się, bo nie widzą, że robię fotę. Strzał z biorda plus cichy aparat.
---------- Post dodany o 16:47 ---------- Poprzedni post był o 16:46 ----------
Masz zdrowie. Ale jako, że połechtałeś moją próżność to walę z plusowego działa w Twoją reputację.
Edit: Będziesz musiał poczekać, bo automat nie puszcze plusów. Za dużo ich ostatnio dałem.
Ty tak poważnie piszesz....?
Ja kiedyś strzeliłem portret na rynku w Krakowie w czasie pochodu juwenaliowego...to koleś mnie gonił![]()
Śmiertelnie poważnie. Robię streety od lat i jeszcze nigdy nie miałem żadnej niesympatycznej sytuacji. Mam taki sposób na streety, że robię szerokim kątem, co zmusza do podejścia na 1-2 metry.
Kiedyś waliłem z bliska lustrzanką na szerokim, co jest lekkim hardcorem. Duży chłopak jestem i pewnie dlatego nikt mi wtedy nie dał po mordzie. Kompaktem to zupełnie bezstresowa robota.
Kwestia wprawy.
Muszę popracować nad tym.
Świetne streety z naszego miasta![]()
Będę pamiętał...dzięki
też się kiedyś zastanawiałam nad tym![]()
jak to robione![]()
z ostatniej wrzuty 69 mi się podoba bardzo
71 też delikatne fajne...
a 70 to taki typowy Twój dobry street![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22