To ja w takim razie troche skoryguje moja wczesniejsza wypowiedzPrzepaly mi troche nie pasowaly, wole wersje bez i w kolorze. Ta to juz rzeczywiscie miod na oczy
![]()
To ja w takim razie troche skoryguje moja wczesniejsza wypowiedzPrzepaly mi troche nie pasowaly, wole wersje bez i w kolorze. Ta to juz rzeczywiscie miod na oczy
![]()
Lubię duże kontrasty w fotach BW. I nic na to nie poradzę. Moim zdaniem w BW przepalone światła i głębokie czernie nie muszą razić (jak w kolorze).
to też karolina? ale ją wymęczyliście.
Fatalne swiatlo, rozczochrane wlosy i zdaje sie ze nieostre oraz kadr jakisik taki (ale to juz subiektywnie).
Pozdrawiam.
Rafał, od razu widać że swiatło zastane to Twoja domena, w studio poległeś, wiele pracy Cię czeka![]()
pozdrawiam
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
BW i duży kontrast zdecydowanie ciekawsze. Kurcze naprawdę fajnie ci wyszły te akty. Może i ja spróbuję![]()
mente et malleo
jak zobaczylem te przepaly i glebokie czernie od razu wiedzialem ze majstrowales w psie... i powiem ze na plus, mnie ta wersja bardziej podchodzi, ma wiecej wyrazu, jest mocna... kobiece cialo to nie tylko full soft, gladko i bez przepalen, warto pokac je inaczej i Rafalowi to wyszlo, jestem na tak!
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
504
baby ładne, ale wracaj na ulice, wole bardziej życiowe fotki.
Wyskoczę jutro. Ja też wolę street, ale wszystkiego (prawie) trzeba w życiu spróbować.Zamieszczone przez caymer
![]()