jak dla mnie ostatnie z ostatniej wrzutki
i dobranoc bo czas spać
jak dla mnie ostatnie z ostatniej wrzutki
i dobranoc bo czas spać
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo mi się ostatnia wrzutka podoba
Pozostałe też !
Pozdrawiam serdecznie.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Będą.
To nie wiesz jak jest ?
...
- najpierw zima zaskoczyła (pokazują rozbite autka i połamane nogi)
- potem śniegu napadało (pokazują jak Warszawa płacze)
- potem mrozy wielkie (pokazują jak kozami mieszkania się dogrzewa)
- potem Wisła zamarzła (są lodołamacze i s wybuchy)
- potem Odra zamarzła (niemieckie lodołamacze pomagają)
- potem jest odwilż (pół Polski zalało, wały nie naprawione, Warszawa znowu płacze)
- potem jest wiosna (znowu trawy wypalają)
- potem jest suche lato i upały (Warszawa znowu płacze)
a potem jest abarot od nowa to samo
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
i chłopaków w czerwonych kubrakach(nie Brytyjska Kawalerię)
Reszta się śmieje
Obrońcy praw zwierząt protestują przeciw wykorzystaniu kóz
i powyrywane ręce i nogi(nie pokazane w TV)
Z brzegu dyktują tempo
Reszta się śmieje i zastanawia: po cholerę budowali chałupy na terenach retencyjnych
Jak zalegalizują trawkę to wypalą
Reszta się śmieje, górale i ślązaki bawią się nad morzem, kaszubi i inne pomorzany w górach, w Stolicy lato w mieście(!)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziękuję za przemiłe ożywianie mojego dość anemicznego ostatnio wątku. W celu nieobumarcia tegoż wrzucam kilka sobotnich pstryków, które są (mam nadzieję) rozgrzewką przed nadchodzącymi tłustymi dniami
Dwa kolorowe geometrosy (w tym czerowono-szarym ciut uciekła ostrość - wiem...) i dwa niewyraźne szaraki.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Gaz rządzi !!! Ino w kwadrata bym go ciachnął![]()
Jakoś mam ostatnio opory z nienaturalnym kadrowaniem. To szaro-różowe też miałam w prostokącie ino mnie ludzkość przekonała do amputacji...
Masz rację Adam.
Chcesz w ucho? "fiolet i żółć" czyli "gaz" jest zarąbisty, ale "lekkość śniegu" rządzi!!
I się nie kłóć.
---------- Post dodany o 23:13 ---------- Poprzedni post był o 23:11 ----------
Nosz! W Cara Mikołaja, nie wolno tego przycinać, to mania kwadratury koła czy co??
Przestrzeń od krzynki do prawej musi być.