Z ostatniej wrzutki najbardziej dwójka mi się podoba. Ptaszor taki smutny jakby się zastanawiał, gdzie ten piękny śnieg i lód z poprzedniej wrzutki zniknęły
Pozdr
Fajne kadry miło popatrzeć jak inni widzą podobny temat. Każde zdjecie z piwerwszej wiślanej serii ma coś ciekawego. Mi najbardziej w oko wpadło 2, 3 i 4, czyli jak i Tobie.
Z drugiej serii3 i 5.
No cóż... może to jakieś zboczenie, ale kontynuuję serię "Raport o stanie Wisły". Jak już wspomniałam w wątku Farensbacha, zaczynam poważnie myśleć o jakimś zbiorczym wątku nas - nadwiślaków, abyśmy wrzucali te raporty i porównywali
Być może zanudzam ale i tak nic innego ostatnio nie fotografuję - dzień krótki, okazji mało... Poniżej wrzutka z tego samego miejsca co przedostatnio (te biało-niebieskie, m.in. co Mirek poprawiał). Cała wyspa się roztłukła o brzeg, pozostały grubaśne kry. Z trudem wyselekcjonowałam 5 zdjęć, bo jakoś lubię te lody zimą...
Osobiście najbardziej podoba mi się 3 - ta wielowarstwowość. I kanciastość 5.
Spodobały mi się 3 i 4 i 5. Pierwsze dwa jakoś mniej. Lody zimą podobno mniej na gardło szkodzą
Pozdr
Ja też lubię wracać do miejsc wcześniej fotografowanych i nie widzę w tym zboczenia.
Z ostatniej serii podoba mi się 2. z kaczorem (to z kolei moje ptasie zboczenie) i 3. Lody zimą wskazane.
Z tym wątkiem pomysł przedni, może kiedyś coś wrzucę z naszej maleńkiej Wisły, dzisiaj ją odwiedziłem, lodu bardzo mało, wędkarzy sporo, od jednego brzegu do drugiego z 15 metrów.
Pozdrawiam
Mi nieparzyste wpadły w oko czyli 1, 3 i 5.
z ostatniej 2 i może 5
3 wolalabym szerzej - ale wcześniejsza wrzuta bardziej bliska mi była![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jak dla mnie trojeczka oraz piatka![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO