Na Pomorzu też Nepomucenów sporo jeszcze po wsiach znaleźć możnaA eksponaty piękne, szczególnie uderzająco piękny tryptyk. W ogóle wodzisz nas Bodziu nie tylko fotograficznie, a i poznawczo, po dobrych ścieżkach
![]()
Na Pomorzu też Nepomucenów sporo jeszcze po wsiach znaleźć możnaA eksponaty piękne, szczególnie uderzająco piękny tryptyk. W ogóle wodzisz nas Bodziu nie tylko fotograficznie, a i poznawczo, po dobrych ścieżkach
![]()
My nawróceni na nostalgiczne wędrówki na ekranie, oczekujemy na album z dedykacją.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne fotki prezentujesz. Zaglądam tu z przyjemnością i uczę się historii.
Serdeczne dzięki i słowa podziwu, za efekty Twojej pracy
i pozdrowienia dla przemiłej Małżonki, która to wszystko znosi i jest cichą współautorką Twoich prac.![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
nie linczujcie ale ja nie lubię tego typu muzeów, jak już to wolę skansen, zabytkowy kościółek, cerkiew itp.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|