Obejrzałem Gorlice nocą. Ciekawe niektóre zakątki. No i te malownicze schody.
Obejrzałem Gorlice nocą. Ciekawe niektóre zakątki. No i te malownicze schody.
Fajnie, dzięki za wizyty i bardzo się cieszę, że się podoba.
Ale, co za dużo to nie zdrowo. Dlatego dziś pewnie ostatnia nocna wrzutka. Dziś będzie na mokro
Wariacje wokół rzeki Ropy. Jak widać jeszcze wody trochę jest, więc Warszawa będzie miała co pić
179.
180.
181.
182.
Załącznik 75739Załącznik 75740
Jak widać nabrzeża rzeki nie są ładnie oświetlone. Skąpią syce jedneA w innych miastach tak fajnie to wygląda. Kurcze szkoda
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
mimo to fajne foty Ci wyszły
To u was już zima pełną gębą...
W Łodzi dzisiaj o 11.00 to nie wiedziałem czy wschód słońca już był czy nie, tak ponuro.
179 najbardziej mi do gustu przypadło.
Pozdr
Fotki bardzo fajne.
Widać stosowanie różnych rodzajów oświetlenia. Trudno czasem pogodzić mieszankę ich barw. Próbowałem zdjęć nocnych kościoła gdzie iluminacja jest oparta o lampy metalohalogenowe, tarcza zegara okolona świetlówką, a z boku bije jeszcze silne światło z lamp sodowych. Efekt dość żałośnie wyglądał więc zdjęcia skasowałem.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
A widzisz, wziąłem dzisiaj na spacer E-30 + 14-35. Bo tak w jednym wątku się tłukąto sobie pomyślałem że starucha wezmę.
Balans bieli w aparacie na auto, bo wiadomo że oświetlenie różne. Ale zaufałem wywoływaczce Darktable. Ustawiłem balans na śnieg + trochę ociepliłem. Wyszło nawet nawet. Choć i tak na moście to widać, że co latarnia to inną żarówkę wsadzili![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Miałeś statyw, czy wysokie ISO?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA