cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Boguś Ty strzelasz te fotki jak wysmakowany koneser![]()
Bogdan, lokalni urzędnicy powinni Ci przynajmniej jakiś porządny serwer plików sfinansować, żebyś miał gdzie całą dokumentację archiwizować. Za jakiś czas może być bezcenna.
Pozdr
Piękne rzeczy pokazujesz. Czasem bym ich w ogóle nie zauważył. Teraz można sie im dłużej przyjrzeć.
Unikalne zabytki sztuki sakralnej. To mój cichy konik, więc trudno obiektywizm w ocenie zachować - zresztą, oglądając Twoje fotografie, w pierwszym rzędzie biorę pod uwagę walor poznawczy, w drugiej jakieś tam sentymenty, które budzą. Przyznać jednak muszę, że fotograficznie dajesz radę. Chyba się powtarzam?
Ale od siebie dziękuję. Fajną robotę robisz.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bardzo dziękuję
uściski z daleka - od czwartku ma 39 - 40 - 39 - 38 - 39 i tak bez zmian.
Dziś dostała Tamiflu - tak się chyba ten antywirusowy nazywa. Zobaczymy, jestem dobrej myśli
Podejrzewają grypę wieprzową![]()