Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Że ich nie przekraczasz. Zapytałeś o swoją osobę więc się ustosunkowałam.
No to będziesz prymusem w Szkole forumowej tolerancji.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Argument "nie prosiłem o komentarze czy krytykę" jest rozbrajający... Popieram radę o wyłączaniu komentarzy i (lub) ocen w opcjach.
Można też o to poprosić pod zdjęciem... Ja taką prośbę napisałem pod jednym zdjęciem i nikt mi nie dawał ocen "na złość" . Kultura zawsze się spotka z kulturą . Jest akcja i reakcja... coś o tym wiem![]()
Pisaliście o ocenianiu nicków. Coś w tym jestOd pewnego czasu przeprowadzam ciekawy eksperyment.
Od kilku lat publikuję zdjęcia również na jednym z portali foto. Wrzucałam tam dość mocno wyselekcjonowane zdjęcia, siłą rzeczy - dość rzadko, raz na kilka tygodni. W związku z tym mój nick był mało rozpoznawalny, zwłaszcza że nie brałam udziału w dyskusjach na forum. Oceny zbierałam dużo niższe niż tu, komentarze były surowsze. Pozwalało mi to uzyskać jakąś równowagę - na Oly pochwały, tam raczej chłód.
W pewnym momencie zaczęłam wrzucać tam zdjęcia częściej, również częściej komentowałam zdjęcia innych. No i średnia ocen szybko podskoczyła, ilość przychylnych komentarzy również. Czy dlatego że zaczęłam robić lepsze zdjęcia? Skąd!
Kilka tygodni temu postanowiłam skorzystać z istniejącej tam opcji publikowania jako anonim. Przez 72 godz. nie widać kto jest autorem zdjęcia. I wiecie co? Ilość komentarzy spadła o jakieś 70%Śmieszne, nie?
Fajna opcja, szkoda że trudno wykonalna tutaj.
Dałbym Ci Bufetowa plusa za taką wyważoną ocenę pewnych zachowań i to pokazaną na własnym przykładzie ale mam pozakładane bany hihi. No to zaoczny plus - chyba, że ktoś da za mnie
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Sorry Aga, ale Przesadziłaś.
Gdzie ja tu Tomasz_St poniżam??
Zamieszczone przez Tomasz_St
Zamieszczone przez Saboor
Zamieszczone przez Tomasz_St
Zamieszczone przez Saboor
I Powiedz proszę, po analizie wątku, czy to aby nie jest tak:
Autor całkowicie zlewa, wszelkie uwagi i wskazówki, które mogą choć ociupinę deprecjonować, wartość artystyczną jego fot,
i jak niedaj Bóg, ktoś się odezwie i nie chwali pod niebiosa jego prac, to wróg numer jeden.
---------- Post dodany o 11:24 ---------- Poprzedni post był o 11:19 ----------
Czy mi się zdaje czy to właśnie Ty Byłaś orędowniczką, motta: O gustach się nie dyskutuje?
Wyraziłem swoją opinię na temat Twoich prac, bo mi się podobały konkretne foty, a nie bo bufetowa(taki sam user jak ja) je zrobiła i tak robię ze wszystkimi ocenami(biorąc pod uwagę możliwości twórcy).
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|