Ja też..... choć wolę te środkowogórne partie.......![]()
Ja też..... choć wolę te środkowogórne partie.......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
dzięki wszystkim za słów kilka
owszem mogłam wyciągnąć trochę z cienia
ale ma radość z bycia tam była zbyt wielka by jeszcze dłużej siedzieć nad fotą tą
a i tak niewyspana w robocie siedziałam![]()
ale mam trochę materiału na którym mogę ćwiczyć warsztat PSujowy który jeszcze szwankuje tu i tam![]()
DZIĘKI raz jeszcze![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo ładne zdjęcie. Podoba mi się.
A nie chciałabyś Ólka parę lekcji z fotopsuja .. wieczorami udzielam..... u siebie....![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Krzysiek - ja podejrzewam - może niesłusznie
że tu nie tyle o wiedzę chodzi co o czas - a w zasadzie jego brak :P
to był rok w którym tyyyyyyle się działo
ale będę miała na uwadze - choć z tego co kojarzę to Ty po totalnie drugiej stronie Krk mieszkasz...
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
To zdjęcie wywołuje lekki niepokój. Chciałoby się przejść lekko w lewo by zadośćuczynić symetrii.