Z ostatniej wrzutki najbardziej podoba mi się 472. Fajnie skadrowane.
Z ostatniej wrzutki najbardziej podoba mi się 472. Fajnie skadrowane.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Niezłe, gratki
lubie foty z psami, ujecie fajnie zrobione, ciekawie - miło sie ogląda
Z tej wrzutki naj dla mnie jest 477. Linie, wzory geometryczne, pustka - fajne jest.
dzięki - nie ukrywam że liczę na jakąś konstruktywną krytykę - wszak z niej najwięcej można się nauczyć
niemniej mam też świadomość że czasu coraz mniej na uzewnętrznianie się na forum![]()
wrzucam kolejnych kilka strzałów dotyczących działki za którą jak dotąd się nie tykałam![]()
dlatego wszelkie uwagi mile widziane![]()
483.
484.
485.
486.
487.
![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ja Pani nie poznaję proszę Pani
Ładne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Portrety to nie moja bajka dlatego wiele konstruktywnych uwag nie wniosę. Mogę powiedzieć tylko, że pierwsze trzy w cz-b mi się podobają, nawet bardzo. Pozostałe 2 w kolorze już mniej i to właśnie chyba z powodu koloru - coś mi ten kolor na tych zdjęciach nie podchodzi. Wydają się takie "prosto z puszki".
Ja to w ogóle się nie znam na dobrej fotografiiale... najbardziej podoba mi się 483.
W pozostałych (oprócz 485) przeszkadza mi obcięta głowa![]()
485... to spojrzenie...
High-key 483 bardzo. Pozostałe ok. ze wskazaniem na cz-b.
dzięki za odwiedziny i słów kilka![]()