Szkoda Twojej decyzji Andrzeju, bo straci na tym atrakcyjnośc konkursu.
Szkoda Twojej decyzji Andrzeju, bo straci na tym atrakcyjnośc konkursu.
Mojej decyzji nie zmienię. Po pierwsze tak lepiej dla konkursu, po drugie nie ma takiej możliwości by nieobecność jednego usera mogła wpłynąć na mniejszą atrakcyjność konkursu. Jest na forum ponad 700 aktywnych użytkowników, a wśród nich wielu świetnych i publikujących swe prace fotografów.
A mnie wystarczy jak czasami moja fotografia trafi do Galerii Publicznej.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
559 przepiękne
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
wersja galeryjna pany!![]()
603A duużo lepiej![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Świeżutkie, popołudniowe:
605.
606.
607.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Przejmujące. A parking pod murem, choć potrzebny, jakoś mnie razi.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
561a jak dla mnie w takiej tonacji idealnie. Lubię cienie, i mi osobiście nie przeszkadzają. Wersja w takiej odsłonie dla mnie doskonała.
kiedy Ty śpisz?
Zdjątka jak zwykle - gratki
Uważajcie bo teraz się zacznieAndrzej w Łodzi od aparatu właściwie nie odklejał się. I to wcale nie wina kleju Krakmana
Przerwę miał tylko jak od niego ten aparat sobie pożyczyłem
![]()
XZ-2|D800E|moje 500px
Dzisiejsze poranne dwa:
608.
609.
Zapraszam.