Ostatnio edytowane przez apz ; 9.10.12 o 14:52
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Hej, kapela jest fantastyczna![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
527 - prawie jak z dr_feelgooda, tylko bestii brakNiesamowite.
Deszczowe foty świetne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Orkiestra swietna![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Trochę kiepskie światło było tam pod drzewami. Teraz wnętrze przemysłowe.Mam troche wątpliwości czy właściwie potraktowałem te archaiczną linie przemysłową. ( Czy szeroko to dobrze w takich wnętrzach.) Buzia malalrki i obrazek to szykowany do otwarcia wernisarz lokalnej twórczyni.
537.
538.
539.
Ostatnio edytowane przez apz ; 9.10.12 o 20:04
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ciekawe foty z pasami napedowymi ( transmisyjnymi)
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Budynki z czasów CK. Podobno Franciszek Józef miłościwie nam panujący także w Galicji i Lodomerii, w czasach gdy Polacy roztrwonili swą państwowość tam wypoczywał, a jego cesarzowe zdradzały go tam ze swymi dworzanami. Po nich zostało tak wiele, po kuźni w Maleńcu jeszcze więcej - ona funkcjonowała wcześniej i dłużej o 30 lat , a co pozostanie po montowniach np. LG czy Della?
540.Serce kuźni - główny napęd zakładu.
541.
CDN.
Będzie to Kościoł i Klasztor Cystersów w Wąchocku....
Z ostatniej serii, najbardziej podchodzi mi 541.
Na pozostałych za dużo (jak dla mnie), wzrok biega po zdjęciu i nie wiem na czym się zatrzymać.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ciekawe miejsce, ładnie pokazane.