The question is, who cares?
Swietne mgliste poranne foty.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z ostatniej dwójki pierwsze bardziej mi się podoba.
A ja wolę drugie, na pierwszym niebieskiego za dużo jak dla mnie, kadr ładny ale trudno by taki znajomy obraz przestał się podobać.
Andrzeju fajne masz widoki. Z przedstawionej dwójki bardziej podoba mi się pierwsze.
Mgła u Ciebie ładnie się komponuje z całością, u mnie (w Wiekopolsce) od kilku dni jest tak gęsta, że miejscami na 100 m niewiele widać.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Pierwsza z ostatniego wrzutu.
Jak po zlocie jechałem z kalendarzami do Nowicy to widoczność byłą na 10 m. Zwłaszcza w lesie od przełęczy do Przysłupia. Kurcze - niesamowite uczucie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja wolę czarno-białe. Czy to znowu z drogi do pracy? Niezmiennie zazdroszczę... oka przede wszystkim
Pozdr
Nigdy nie umiałem tak ładnie robić, albo nie miałem siły żeby spauzowac podróź i strzelic klatkę...
Czas najwyzszy sie spróbowac, bo efekty zacne!
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|