Strona 278 z 475 PierwszyPierwszy ... 178228268276277278279280288328378 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.771 do 2.780 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Siła reputacji
    14
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

reklama na innych forach jest, ja znalazłem info chyba gdzieś na nikoniarzach, ale już nie wiem gdzie. Jakbym miał status takiego rycerza to pewnie do OMD byłoby mi duużo bliżej (pewnie bym już miał) a tak czekam na co by nie było tańszego Nex 6 (szczególnie za jakieś 1-2 miesiące.. bo one jednak spadają na cenie). No ale trochę mi brakuje, tym bardziej, że przeważnie piszę w dziale inne systemy

| OlyJedi Awatar themoth
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    No to sie udzielaj, trochę zostało Ci jeszcze do pasowania na Jedi. Możesz powiedzieć , gdzie nam robią taką dobrą reklame?
    Twój klon brał w tej dyskusji udział, więc nie wiem dalczego się dziwisz reklamie na innych forach, jego spytaj ...
    http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=210391&page=2

Frytek: masz trochę racji, świadomość że OM-D w sklepie jest droższy od tego za ile można by go ewentualnie mieć (będąc hipotetycznie Jedi) demotywuje od kupowania go na rynku. Zastanawiające jest jaka jest różnica w cenie.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez themoth Zobacz posta
    Zastanawiające jest jaka jest różnica w cenie.
    Taka od tąd do .................................................. .................................................. .................tąd.
    Duza,nie?

| OlyJedi Awatar hadan
    Mieszka w
    pomorskie
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Tego niestety ujawniać nie wolno.

Pozdrawiam

| OlyJedi
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Taka od tąd do .................................................. .................................................. .................tąd.
    Duza,nie?
    eee, trochę przesadziłeś

---------- Post dodany o 18:29 ---------- Poprzedni post był o 18:21 ----------

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    spoko, na razie nie kupuję - pisałem zresztą wyżej że cena wciąż wyższa niż limit który sobie założyłem. Ale ucieszyło mnie że gdzieś tam znalazła się jakaś alternatywa cenowa. Bo OMD to jakiś fenomen - na rynku od ponad pół roku a cena trzyma się stabilnie jak solidny dekarski nit
    To jest po prostu bardzo przyzwoity aparat. i nic dziwnego, że cena sie trzyma.

wiesz, mam wrażenie że raczej w grę wchodzi jakaś umowa między sklepami a OP, pewnie się domyślasz do czego piję...
    Zresztą popatrz - przeszukując Skąpca: Korpus OMD dostępny jest w 7 sklepach, OMD z 12-50 w 18 sklepach. PEN E-P3 w 23 sklepach. Z kolei korpusy Nikona czy Canona w 60 i więcej sklepach.
    Gdybym pracował w dziale sprzedaży Olympusa to chyba bym się zastanawiał dlaczego sklepy nie chcą handlować moim towarem. No chyba że jest coś o czym nie wiem.

| OlyJedi Awatar hadan
    Mieszka w
    pomorskie
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

eee, trochę przesadziłeś
    Niekoniecznie, to zależy od nominału.

Pozdrawiam

| OlyJedi
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez hadan Zobacz posta
    eee, trochę przesadziłeś
    Niekoniecznie, to zależy od nominału.

Pozdrawiam
    dobrze, dobrze nie ciągnijmy tego tematu bo za chwilę będziemy przeliczać ile kosztuje Mirkowa kropka

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

wiesz, mam wrażenie że raczej w grę wchodzi jakaś umowa między sklepami a OP, pewnie się domyślasz do czego piję...
    Zresztą popatrz - przeszukując Skąpca: Korpus OMD dostępny jest w 7 sklepach, OMD z 12-50 w 18 sklepach. PEN E-P3 w 23 sklepach. Z kolei korpusy Nikona czy Canona w 60 i więcej sklepach.
    Gdybym pracował w dziale sprzedaży Olympusa to chyba bym się zastanawiał dlaczego sklepy nie chcą handlować moim towarem. No chyba że jest coś o czym nie wiem.
    Sa sklepy internetowe i sklepy co sie tylko nazywaja sklepami internetowymi.Sa sklepy co zaopatruja sie w hurtowniach (takich z prawdziwego zdarzenia)a sa sklepy gdzie p.Jadzia wsiada w auto i jedzie u innych kupowac taniej bo akurat ktos wyrazil wole kupna i wplacil kase,albo p.Krzysio kupil na gieldzie z przetargu ubezpieczalni,bo kontener zalalo,ale kilka wyglada na suche.
    To nie olek ma sie zastanawiac dlaczego p.Jadzia nie ma olka Tylko p.Jadzia ma spelnic warunki handlowca pelna gemba i z prawdziwego zdarzenia zeby miec olka z hurtowni olka a nie od p Zbyszka zza rogu.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Sa sklepy internetowe i sklepy co sie tylko nazywaja sklepami internetowymi.Sa sklepy co zaopatruja sie w hurtowniach (takich z prawdziwego zdarzenia)a sa sklepy gdzie p.Jadzia wsiada w auto i jedzie u innych kupowac taniej bo akurat ktos wyrazil wole kupna i wplacil kase,albo p.Krzysio kupil na gieldzie z przetargu ubezpieczalni,bo kontener zalalo,ale kilka wyglada na suche.
    To nie olek ma sie zastanawiac dlaczego p.Jadzia nie ma olka Tylko p.Jadzia ma spelnic warunki handlowca pelna gemba i z prawdziwego zdarzenia zeby miec olka z hurtowni olka a nie od p Zbyszka zza rogu.
    Masz rację, jest wiele sklepów internetowych które lepiej dużym łukiem omijać ale OMD nie znajdziesz ani w Fotojokerze ani w RTV EURO AGD (żeby tylko te dwa sklepy jako przykład wymienić) a przyznasz że to nie są chyba sklepiki typu pani Jadzi czy pana Krzycha

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Moze tez po prostu nie maja w swoim programie.Ja w sklepie meblowym W Segebergu tez nie widze mebli polskich producentow,a w takim Voco jest ich do zatrzesienia i z bialorusi takze.

Uprawnienia umieszczania postów