W okienku coś się z bielą ściany wydarzyło, napisz tak jak Mirek że trzeba do wanny wleźć to se sam wykumam. W drugim jakiś filtr odcinający dół czy też cóś innego. To Ty nie lubisz robali, czy Bodzip ???
W okienku coś się z bielą ściany wydarzyło, napisz tak jak Mirek że trzeba do wanny wleźć to se sam wykumam. W drugim jakiś filtr odcinający dół czy też cóś innego. To Ty nie lubisz robali, czy Bodzip ???
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Sońce zaczęło se zachodzić.
A co ja się do Mirka wanny będę pchał.
Co innego, ale to wszystko w szopie obok wyngla jest. fak turę ściany można kolorem selektywnym wyciągnąć, abo krzywymi.
Jaaaa, Bodzip mi podrzuca!!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Memory Saboor i wszytko jasneDzięki.
PS Ja ostatni palę młodego Chińczyka![]()
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 18.08.12 o 11:53
skrzydełka mają fajną mapę głębi i można toto zwiększyć bez ostrzenia, tym to: Filtr górnoprzepustowy
Po zaznacz-> zakres koloru-> ctrl+J
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 18.08.12 o 12:12
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję Wszystkim za poświęcony czas. Saboor, jak mieszasz warstwy w motylku (o ile mieszasz) ? Poniżej kolejny przykład mojej radosnej twórczości, tym razem detal. Wiem można jeszcze prościej, ale już mi się linie pomocnicze dwoiły
111. Kaseton