cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak obrabiałem to dojechałem suwaczkiem do Twojej wersji pierwszej i stwierdziłem że za mocno po oczach wali, chyba kwestia gustu, ale fainie że chciało Ci się poświęcic czas.
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Eee tam, wiesz że to zabawa![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 18.08.12 o 19:10
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A tak a'propo suszonej koniny to jak te moje fotki wyglądają, poniżej możliwe oceny:
- dno i pięć metrów mułu
- dno (czyste)
- beznadziejne
- ujdą
- mogą być
- pracuj a będą z ciebie ludzie tadzik![]()
E, bez przesady, fotografia to nauka przez cale zycie, wielcy mistrzowie tez potrzebowali czasu i praktykiGrunt to nie przejmowac sie, uczyc i rowijac swoje umiejetnosci!
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Mistrzem nie będę, uczę się cały czas ale chciałbym wiedzieć jak ta moja twórczość wygląda z punktu widzenia widza - a że wesoły generalnie jestem to sobie czasami pożaruję![]()
Taka starcza sentencja
Jest szklanka i ślizgawica. Wychodzę z założenia, że potrafię przejechać 10 metrów, więc pewnie i 10 km. A tak nawiasem to uwielbiam jeździć po śliskim
Wracając do foto - Mirek też się uczył, i pewnie uczy do dzisiaj, więc nie rezygnuj - pojutrze Go prześcigniesz![]()
Jak to mawiają - wiara czyni cuda, masz w zamian landszafcik - niestety nie miałem zapałek i krzaczorów na dole nie udało się wyeliminować:
112. Dwie wyspy.