Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 12.08.12 o 21:25
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Jeszcze jedno, takie trochę surrealistyczne - jak twórca (Salvador Dali):
86. Przestrzeń
Wykluwa nam się ktoś fajny - no podobają się no![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzięki Bodzip, jak była przestrzeń to i musi być:
87. Czas
Fajne sugestywne zdjęcia.
Mnie najbardziej przypadła do gustu 85. - woda.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"ogień" ma chyba potencjał - ciekawy budynek pierwsze skojarzenie z ołtarzem ofiarnymale trochę przeszkadza brak równowagi - pusta prawa część zdjęcia
"czas" - a gdyby spróbować powyciągać cienie, kolor wyciąć i dodać ziarno?
Jestem u ciebie pierwszy raz. Siedze mad jeziorem I ogladam pobieznie fotki w telefonie. Są fajne, bardzo fajne i świetne. Od wyboru do koloru. Mamy podobne podejście do techniki, teorii i konwenansów w fotografii. Poza tym, lubimy chyba podobne tematy. Z przyjemnością pooglądam nowe zdjecia. Pozdrawiam
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Ale się u mnie ruch zrobił jak u Harrods'a w czasie świątecznych wyprzedaży. Saboor, ostatnio od pewnego jegomościa na tymże Forum kupiłem zacne EC-14. Jako człowiek w miarę dobrze wychowany zacząłem korespondencję od czegoś w stylu "Szanowny Panie....", z drugiej strony padło bardzo sympatyczne i bezpośrednie " Na Forum to my sobie nie panujemy" i tego się trzymajmy. Ja pomimo tego iż mam parę lat to znany ciapek wesołek jestem co to "obsikuje" okoliczne śmietniki
Ogień taki trudnawy (dla mnie) był, bo po pierwsze słońce mocno paliło a po drugie bydynek bardzo wredny jest:
88. Wielkie lustro
Niestety nie miałem RPG-7 na pdorędziu żeby ten kurnik na środku usunąć. Nieprostowane bo chyba coś straci ?!
89. Obiektyw o bardzo szerokim kącie ( tadzik think differnt, pomysł stary ale użyteczny)
---------- Post dodany o 21:42 ---------- Poprzedni post był o 19:53 ----------
U mnie nad morzem już z wieczora ciągnie po rajtuzach, to może jeszcze mały letni kiczyk co by się cieplej zrobiło:
90. Nadmorski kiczyk
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 13.08.12 o 20:06
Ten budynek ma potencjał - ciekawe miejsce wypatrzyłeś tylko jak je fotograficznie ugryźć?
Lustro OK, ale trzeba (IMO) trochę poobrabiać - ściany wybielić, może kontrastu dodać. Jak wpadnie tu Mirek54 to pewnie pokaże o co chodzi
łódeczka budzi mój niepokój - coś mi brakuje, może ktoś tam tego marynarza wystepmlował?