ORF Viewer 1.10 - program do szybkiego przeglądania plików ORF (100% "czystej" Javy)
Obsługuje również E-30, E-620 i E-P1
FYI: jest duża szansa na szkło 7-28mm od Panasa na tegorocznej Photokinie.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
A kiedy z waszego doświadczenia pojawią się jakieś wiarygodne przecieki na temat nowych PL-ek? Mam na mysli czy Olympus wypuszcza jakies kontrolowane przecieki przed targami czy też wszystko jest owiane tajemniczościa do ich rozpoczęcia.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
No chyba że trzeba podgrzać atmosferę przed premierą tak jak to było z OMDwtedy co nieco się wcześniej wyjaśnia. Ale nie sądzę by ta strategia przy PENach była stosowana, typoszereg generalnie znany, w kolejnych modelach co najwyżej dołożą jaką mało istotną w końcowym rozrachunku funkcjonalność. Pewnym przebojem by było gdyby Olympus zdecydował się zainstalować w tańszych PENach matrycę z OMD, ale IMO to bardzo mało prawdopodobne.
hahaha, byle by potem na mnie nie było jeśli jednak Olympus nas zaskoczy. Inna rzecz, że ta nowa matryca Panasonica która jest montowana w G5 wydaje się być lepsza od poprzedniczek choć oczywiście do poziomu OMD nie sięga. IMO, jesli masz czym robić zdjęcia i zakup nie jest pilny to jednak warto poczekać
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
No to chyba poczekamA na PENa zdecydowałem się głównie ze wzgledu na... Panasa 20/1,7
Teraz mam jakiś aparacik i on mi do ćwiczeń wystarcza. Nowy chciałbym kupic najpozniej w listopadzie.