|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor, Ty czytałeś co ja napisałam? Przeczytaj raz jeszcze na spokojnie. Wysłałam kilka privów, ludzie nie są zainteresowani... mamy im na siłę wydzierać te zdjęcia? Zabawa jest fajna, kiedy ktoś jest skromny, nie ma czasu sam dodać, etc. etc... ale nic nie zrobisz, nie wymusisz, jak ktoś nie chce.
Jedyne co można było zrobić, to prosić, aby za każdym zgłoszeniem po klubowy kalendarz, szło jedno zdjęcie do konkursu, pod warunkiem, że ktoś ma Olka i już. Ale teraz za późno na takie dywagacje. Nie zmusisz ludzi do zabawy i tyle.
Nie twierdzę, że z tego co jest, to nie ma szans na kalendarz.... chodzi tylko o to, że fajnie by było wybierać z wielu propozycji. Zdjęcia na tym forum mają potencjał... są zloty... spotkania...
Bardzo proszę Mirku - jak widzisz zdjęcia, które bardzo Ci się podobają napisz do autorów. Może będziesz miał więcej szczęścia niż ja lub jeszcze coś innego wynajdziesz.... naprawdę nie widzę przeszkód![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Może dzięki nim, regulamin następnej edycji (jeśli taka będzie), uda się dopracować
Taaa
Można powiedzieć: nasz kalendarz świadczy o nas oraz każde forum ma taki kalendarz, na jaki zasługuje.
Tylko skąd Mirek ma wiedzieć, że autor jeszcze tego zdjęcia nie zgłosił?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Spokojnie, wiem, że oprócz mnie wam także zależy na tym by pomysł był zrealizowany.
Obserwując rozwój pomysłu, żywiołowy udział w dyskusji jak i ekspresowe głosowanie nad kategoriami, z zaskakującą liczbą głosów (w sezonie letnim czasami trudno o frekwencje na forum), muszę powiedzieć, że byłem optymistą. Ten stan jeszcze mi się udziela, jednak zaczyna on ustępować stwierdzeniu, że widocznie jest zapotrzebowanie na kalendarz, ale trzeba się pogodzić z faktem, że niewielu jest chętnych by dołączyć do niego ze swoją propozycją.
Aniu, z tym pomysłem "zamówienie kalendarza w zamian za zdjęcie do konkursu". No można by to zrobić. Ale sama przyznałaś, że to jeden z takich pomysłów, które przychodzą po fakcie. Równie dobrze można było od razu zrobić selekcje w galerii i wątkach, dogadać temat z autorami i zrobić niespodziankę wszystkim wydając kalendarz.
Doprowadzimy do końca tą zbiórkę zdjęć. Rzutem na taśmę może przybędzie jeszcze kilka propozycji.
To przedsięwzięcie to prosty zabieg promocyjny dla klubu. Możliwość zaprezentowania się na zewnątrz autorów najlepszych prac. Nie komplikujmy go dyskusjami i próbą rozwiązywania problemu na gorąco. Jeśli efekt zbiórki w komentarzach po 10 sierpnia nie przypadnie do gustu klubowiczom to uruchomię inne rozwiązanie.
Dzięki za umieszczenie statystyki.
wysłałam ale nie widzę galerii z tymi zdjęciami, to prawidłowe ? pzdr
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ta belka jest zarąbista![]()
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||