Zobacz wyniki ankiety: Jakie cztery kategorie powinny znaleźć się w kalendarzu OlympusClub 2013

Głosujących
95. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • akt

24 25,26%
  • architektura

28 29,47%
  • człowiek

26 27,37%
  • makro

50 52,63%
  • inne

1 1,05%
  • krajobraz

78 82,11%
  • portert

24 25,26%
  • reportaż

17 17,89%
  • sport

13 13,68%
  • fauna

50 52,63%
  • flora

41 43,16%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 40 z 101 PierwszyPierwszy ... 3038394041425090 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 1001

Wątek: Kalendarz OlympusClub 2013

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar jagger
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria

Odp: Kalendarz OlympusClub 2013

2. Zdjęcie może być wykonane dowolną techniką (nie tylko cyfra, także np. skan odbitki, negatywu, slajdu), pod warunkiem wykonania go aparatem marki Nikon, bądź lustrzanką Fuji z podpiętym Nikkorem.

to ja proponuję olka z podpiętym nikkorem...

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Ludzie.Nie kombinujcie.Ma byc olympus i koniec kropka.Jesli ja place to ja stawiam warunki.We firmie dam podwyzke komu chce a nie komu sie nalezy.Bo komu sie nalezy to ja decyduje bo to moja firma i moje dziegi.

Ps:Gdybym to ja byl platnikiem tego kalendarza to byloby jeszcze ostrzej i zadnej dyskusji.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Ludzie.Nie kombinujcie.Ma byc olympus i koniec kropka.Jesli ja place to ja stawiam warunki.We firmie dam podwyzke komu chce a nie komu sie nalezy.Bo komu sie nalezy to ja decyduje bo to moja firma i moje dziegi.

Ps:Gdybym to ja byl platnikiem tego kalendarza to byloby jeszcze ostrzej i zadnej dyskusji.
    W pełni Cię popieram.
    W reputacji jak zwykle: Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54.

Za to Kolega Nyny dryfuje w stronę bana jak miś do miodu.

Dobrej nocy AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    @dobas: patrz zapomnialem juz o stopce, ale widze, ze ci to dzierzy na watrobie, nie mam zamiaru ciagnac tego tematu dalej nie poradze nic na nie zrozumienie czym jest tekst...

pozdro
    Nie dzierży mi na wątrobie tylko Ciebie szufladkuje - Ciebie i twoje poczynania...
    Fakt, że każdą zmianą stopki chwaliłeś się na IRCu z tekstem - "mogą mi naskoczyć" bo null to nie tekst - pomijam.
    Ja wiem Ty wiesz wie kilka osób - nie trzeba już opisywać jaką radość to sprawiało

Nyny - napisze jeszcze raz. Nie mam żadnych zastrzeżeń do osób, które zwracają uwagi na fakt, że coś nie działa, coś można poprawić itp itd.
    To się chwali.

Jest jednak różnica między krytyką - cenną (zwłaszcza jeśli konstruktywna )
    a krytykanctwem i drażnieniem się z każdym. I to jest coś co obecnie osiągnąłeś
    Pytanie co chcesz uzyskać i do czego dążysz...

Jeśli za cel postawiłeś sobie skłócenie ludzi i doprowadzenie do faktu, że każdemu będzie się zbierało jak będzie widział, że coś napisałeś - jesteś na bardzo dobrej drodze
    przejrzyj sobie z dystansu ile ludzi Cię tu prosi abyś przystopował odpuścił - dał sobie spokój. Twój argument o tym, że zdjęcia z nie Olympusa nie startują w konkursie zna już każdy. Czy myślisz że jeśli będziesz to powtarzał w kółko coś się zmieni. Im głośniej będziesz krzyczał tym więcej ugrasz ??

Ty podałeś argumenty - Twój adwersarz podał argumenty. Nie doszliście do porozumienia. Koniec. Po co ciągniesz ten temat... ??

Tak Ci na czymś zależy - zaraportuj, że jest bug pozwalający na podpatrzenie kto Ci dał reputację a nie pokazuj jaki jesteś fafarafa bo Ty wiesz jak obejść skrypt i jak sprawdzić kto Ci dał rep, który powinien być anonimowy..

Chcesz zwracać uwagę na błędy, niedociągnięcia, błędy w administracji - rób to krytykuj - będzie to z korzyścią dla wszystkich - ale koncentruj się na rzeczach istotnych i prawdziwych realnych i namacalnych

Prawie każde Twoje poczynanie ostatnio prowadzi do jakiegoś zgrzytu i niemiłej sytuacji podobnie jak ciągnięcie tematu z tym konkursem. Ja Cię również proszę abyś przystopował
    Choć na pewno działanie marketingowe jest pozytywne zwiększasz oglądalność tego wątku więc może więcej osób wyśle zdjęcia.

Reasumując - odpuść proszę czepianie się bez sensu i nie psuj atmosfery bo ludzie zaczynają mieć tego dość ( serio - zobacz jaki jest odzew i reakcja na to co piszesz. Nawet jak piszesz teraz mądrze i z sensem to ludziom już się zaświeca czerwona lampka )

Link od Bodzipa - jest wyborny !!!

Nyny - jak jesteś zalogowany na forum Nikona - zadaj im proszę pytanie dlaczego wprowadzili takie obostrzenie... i czemu jest taka niesprawiedliwość że jak masz Pentaksa albo Olympusa to nie możesz wystartować w konkursie. Czy tam jest OK a tutaj jest fuj ?? bo tam dopuścili jeszcze FUJI ? Zwracam uwagę że użytkownik Pentaksa nie może tam zgłosić zdjęcia a na pewno tacy są na forum...

Słowem - z całą sympatią do Ciebie jako "żywego ludzia" ( bo do nicka też już niechęć łapię ) -proszę Cię abyś przystopował i zwolnił w akcjach wymierzonych przeciwko systemowi

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    W calej dyskusji jeden raz wspomnialem cos o nikonie i to jeszcze zapietym z obiektywem systemu OMD.
    Dlaczego zakladacie razem z @apz'tem, ze to o nikona mi chodzi, wytluscilem wszystkie sprzetowe wpisy podejmowane w tym watku przeze mnie.
    Naprawde chce juz skonczyc ta dyskusje, dajcie szanse...

pozdro
    Pozwolę sobie przypomnieć - sponsor daje kasę, my zdjęcia zrobione jego aparatem. Sponsor chce wykorzystać kalendarz do swoich marketingowych celów.
    Zatem nie system 4/3 czy m4/3, nie Leica, nie Panas, ale body od Olympusa jest pożądanym elementem tego konkretnego kalendarza. (Panasonic, Leica mają swoje fora i swoje akcje, jak nie w Polsce to w Europie.)
    Nie zakładam że chcesz Nikona, Ty nie chcesz przyjąć oczywistego z punktu dawcy kasy ograniczenia.
    Lepiej przygotuj któreś świetne Twoje makro jeśli chcesz je mieć w klubowym kalendarzu wykonane Olkiem. Jeśli nie chcesz to bardzo jest mi przykro i nie kop się z rzeczywistością jaka by ona nie była odmienna od oczekiwań. Proszę.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 27.07.12 o 02:41 Powód: Ortografia głupcze!
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria

Przepraszam za skasowanie kilku postów ale niezły hyde park tu się zrobił. Bardzo proszę o konstruktywne głosy w sprawie kalendarza, a najlepiej propozycje ciekawych zdjęć. Proszę nie komentować wypowiedzi użytkownika nyny ponieważ przez najbliższy miesiąc nie będzie się mógł do nich odnieść.
    Ostatnio edytowane przez Karol ; 27.07.12 o 00:24
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Mamy w tej chwili 43 propozycje w 4 kategoriach kalendarza. Najwięcej, 14 zdjęć jest w kategorii "krajobraz". Liczyłem na większy udział, zwłaszcza, że prawie 100 głosujących w przeciągu tygodnia opowiedziało się, jak sądziłem, za najbardziej pasującymi im kategoriami. Ale mamy jeszcze 10 dni do końca zgłaszania propozycji, może będzie lepiej.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Dołożyłem jedno...... by było z czego wybierać i co odrzucać

44 teraz jest
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar Holek
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    71
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Roba66 Zobacz posta
    Do kalendarza zdjęcia nie wyślę, bo choć mam sprzęt Olympusa, nie robię RAWów.
    yyy... a była gdzieś wzmianka że trzeba w RAWach?

ciężko się brnie przez te 40 stron... na jakim etapie "jesteśmy"? aaaaa... widzę info... 10 sierpień... i wszystko jasne

a jak by zostały ze 2-3szt kalendarza więcej to chętnie przytulę...

pzdr
    Ostatnio edytowane przez Holek ; 3.08.12 o 01:38
    "pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"

| OlyJedi Awatar jozinzbazin
    Mieszka w
    Grodzisk Mazowiecki(okolice)
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

Czytam i czytam i dalej nic nie wiem. Jakieś durnowate przepychanki...może ktoś powinien wyczyścić ten wątek z balastu,bo zasady tworzenia kalendarza utonęły w pianie.
    Długo nie zaglądałem na forum,więc ni jak nie mogę połapać się po zmianach. W niniejszym wątku zapisałem się by otrzymać kalendarz,ale nie mogę otworzyć listy,by sprawdzić,czy tam jestem. Nie mogę ani dodać zdjęcia,ani obejrzeć galerii z propozycjami klubowiczów. Po próbie zamieszczenia foty wyskakuje mi "You do not have permission to view the images in this category." I dobrze, rozumiem, ale skąd mam wiedzieć czy zdjęcie "weszło" ? Ratunku.