Zobacz wyniki ankiety: Jakie cztery kategorie powinny znaleźć się w kalendarzu OlympusClub 2013

Głosujących
95. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • akt

24 25,26%
  • architektura

28 29,47%
  • człowiek

26 27,37%
  • makro

50 52,63%
  • inne

1 1,05%
  • krajobraz

78 82,11%
  • portert

24 25,26%
  • reportaż

17 17,89%
  • sport

13 13,68%
  • fauna

50 52,63%
  • flora

41 43,16%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 41 z 101 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 1001

Wątek: Kalendarz OlympusClub 2013

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Odp: Kalendarz OlympusClub 2013

Cytat Zamieszczone przez jozinzbazin Zobacz posta
    Po próbie zamieszczenia foty wyskakuje mi "You do not have permission to view the images in this category." I dobrze, rozumiem, ale skąd mam wiedzieć czy zdjęcie "weszło" ? Ratunku.
    Przestaw sie na myslenie pozytywne.Dlaczego zakladasz,ze nie weszlo.Skoro nawet komunikat dostalesz,gdzie miedzy wierszami jest ze scapili dzielo i drugiego nie chca.

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Czytam i czytam i dalej nic nie wiem. Jakieś durnowate przepychanki...może ktoś powinien wyczyścić ten wątek z balastu,bo zasady tworzenia kalendarza utonęły w pianie.
    Czy ja wiem czy durnowate przepychanki? Dyskusja, jak to na forum. Nie wszyscy podzielają zdanie przedmówcy, stąd wynikają kolejne posty.

Zasady nie utonęły w pianie. Są w pierwszym poście, nie mam w zwyczaju rozrzucać ich po innych postach. Choć faktycznie w treści wątku są odpowiedzi na nurtujących niektórych problemy jakie napotkali.

Długo nie zaglądałem na forum,więc ni jak nie mogę połapać się po zmianach. W niniejszym wątku zapisałem się by otrzymać kalendarz,ale nie mogę otworzyć listy,by sprawdzić,czy tam jestem.
    Nie możesz otworzyć listy, bo uznałem, że nie potrzebna nam otwarta publikacja z listą nicków i powiązanych z nimi miejscowości. Może ktoś sobie nie życzy ujawniania się. Jeśli formularz wyświetlił komunikat, że dodał i prosi o wybranie następnej operacji to z pewnością zapisał poprawnie dane.

Nie mogę ani dodać zdjęcia,ani obejrzeć galerii z propozycjami klubowiczów. Po próbie zamieszczenia foty wyskakuje mi "You do not have permission to view the images in this category." I dobrze, rozumiem, ale skąd mam wiedzieć czy zdjęcie "weszło" ? Ratunku.
    Ten komunikat faktycznie jest trochę mylący, ale mówi, że nie możesz oglądać tej kategorii. Miałem pewną idee by nie pokazywać zdjęć do czasu zakończenia zbierania ich. Co prawda teraz mam nieco inne zdanie, ale pozostanę przy tym przynajmniej do 10 sierpnia, do planowanego końca zbiórki.
    Przy okazji, zdjęcie zostało dodane.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Mnie się wydaje, że dochowaliśmy się "zawodowych protestantów" co to protestują, bo muszą i chwała im i pokój z nimi.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Mnie się wydaje, że dochowaliśmy się "zawodowych protestantów" co to protestują, bo muszą i chwała im i pokój z nimi.
    ...i przedpokój

T.
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Thomasso Zobacz posta
    ...i przedpokój

T.
    A co Wam przedpokoj zlego zrobil.Zara wysle porzadkowych
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 7.08.12 o 15:13

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    A co Wam przedpokoj zlego zrobil.Zara wysle porzadkowych
    Pies ok. ale nie Kasiaa!!!!!!!!! Miejże litość, co my ci zrobili(albo zrobią)???
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria

Bardzo Was proszę, wrzucajcie zdjęcia. Jest ich naprawdę bardzo niewiele... każdy chciałby fajny kalendarz, ale on musi mieć się czymś zapełnić.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta
    Bardzo Was proszę, wrzucajcie zdjęcia. Jest ich naprawdę bardzo niewiele... każdy chciałby fajny kalendarz, ale on musi mieć się czymś zapełnić.
    Dołączam się do Mysikrólika: ludzie, to wygląda co najmniej dziwnie! Kalendarz już powinien być w fazie produkcji!! Czemu to tak się ciągnie??

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Dołączam się do Mysikrólika: ludzie, to wygląda co najmniej dziwnie! Kalendarz już powinien być w fazie produkcji!! Czemu to tak się ciągnie??
    Gdziest tam na poczatku pisalem i pytalem -Dlaczego nie mozna zaproponowac zdjec innych autorow.Odpisano mi ,ze byc moze sie nie zgodzi,moze nieaktywny,moze nie ma rawa,a moze to nie jego tylko nikt sie nie domyslil
    Tylko dlaczego nie pomyslano o tym,ze jesli zaproponuje czyjes zdjecie to napewno po konsultacji z autorem-Poroste,prawda??
    Mi na przyklad z moich podoba sie 11 zdjec,i nie wiem jakie dac.Ale 10 osobom moze sie podobac 12-ste z kolei.A te ktore ja wybiore poklask u jednego bedzie miec.I co wtedy????

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria

oficjalnie podaję ilość propozycji:

makro: 10 zdjęć
    krajobraz: 23 zdjęć
    fauna: 15 zdjęć
    flora: 10 zdjęć

Przy czym kilku tych samych autorów publikuje w kilku kategoriach, czyli de facto użytkowników biorących udział w konkursie jest mniej.
    Wielka szkoda, ale niestety sami sobie pracujemy na to.

---------- Post dodany o 13:11 ---------- Poprzedni post był o 13:09 ----------

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Gdziest tam na poczatku pisalem i pytalem -Dlaczego nie mozna zaproponowac zdjec innych autorow.Odpisano mi ,ze byc moze sie nie zgodzi,moze nieaktywny,moze nie ma rawa,a moze to nie jego tylko nikt sie nie domyslil
    Tylko dlaczego nie pomyslano o tym,ze jesli zaproponuje czyjes zdjecie to napewno po konsultacji z autorem-Poroste,prawda??
    Otóż niestety nie jest to proste, bo pisałam PW do kilku autorów z galerii publicznej z prośbą o uczestnictwo i jest brak reakcji. To co dopiero prosić o konkretne zdjęcie... Pomijam fakt, że w tym wątku dyskutuje wiele osób ze sporym dorobkiem, a nie widzę ich fotek w zgłoszeniach.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.