http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip to nie prawda z tym końcem świata.
Gdyby tak było to Olek by kalendarza nie wydawał na 2013![]()
No to może,wbrew regułom,umożliwić wrzutkę więcej niż jednego zdjęcia w danej kategorii.
---------- Post dodany o 11:18 ---------- Poprzedni post był o 11:15 ----------
I w tym problem. Jest deficyt zdjęć, a chętni nie mogą się zdecydować, które lepsze i stąd moja propozycja.
I jeszcze jedno, jeśli chętnych na kalendarz będzie mniej niż przewidziana pula, to czy można zamówić np. 4 egzemplarze ?
Ostatnio edytowane przez jozinzbazin ; 9.08.12 o 12:43
Skąd ograniczenie do jednej propozycji na kategorie? Założyłem, że pomysł się spodoba i spowoduje lawinę zdjęć. To oznaczałoby sporo zdjęć w zestawie do głosowania, a to z kolei doprowadziłoby do rozlania się głosów. Chciałem tego uniknąć. Ale klubowicze postanowili mnie zaskoczyć
.
Nie chciałem zmieniać reguł w trakcie trwania tej zbiórki. Jutro kończymy zbieranie wg. reguł, które zaproponowałem wcześniej i...
... zrobimy dogrywkę przez kolejnych 10 dni. Będzie można dodać więcej niż jedną propozycje (niektórzy już to zrobili) dla niezdecydowanych.
Pierwsza edycja kalendarza okazuje się poligonem doświadczalnym. To dobrze.
Przy okazji już teraz otworzę galerie do podglądu. Kiedyś, podczas dyskusji nad OlyRulez czy innym konkursem klubowym, słyszałem opinie, że trzeba utajniać głosowania, nie dawać możliwości podglądu galerii w trakcie zbiórki zdjęć, utajniać autorów prac, etc. Miało to ukrócić głosowanie na znajomych, budowanie TWA, itp. Przy okazji tego konkursu-akcji chciałem zrobić eksperyment. Teraz widać, że już samo zamknięcie galerii przed podglądem utrudnia zwykłe wprowadzanie zdjęć. Ocenę sensowności takich pomysłów pozostawiam wnioskodawcom.
---------- Post dodany o 13:13 ---------- Poprzedni post był o 13:12 ----------
Następny kalendarz, jeśli dojdzie do skutku zrobimy zupełnie inna metodą.
Ostatnio edytowane przez hades ; 9.08.12 o 14:23 Powód: złe cytowanie
Z regulaminu w pierwszym poście?
2. Jak zgłosić zdjęcie?
a. Autorzy mogą zgłosić 4 zdjęcia, po jednym do każdej z kategorii.
...
f. Jeśli autor w danej kategorii umieści więcej niż dwa zdjęcia, wówczas zostanie wybrane losowo jedno z puli zdjęć autora w danej kategorii. Pozostałe zdjęcia autora zostaną usunięte z tej kategorii.
The question is: What is a Mahna Mahna?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Demokracja już była. Każdy mógł dodać. Oczywiście musiał być bardziej zdecydowany i krytyczny wobec swoich dokonań. Teraz będzie całkowite rozpasanie... no może nie do końca. Zdjęcia wciąż tylko z Olympusów
.
Ta... wybierzemy super geny autorów najlepszych prac na forum.