W sumie to dziwne, że się ludzie pozapisywali, a teraz nie chcą odebrać lub nie interesują się czy już kalendarz jest gotowy. Ciekawa sprawa.
W sumie to dziwne, że się ludzie pozapisywali, a teraz nie chcą odebrać lub nie interesują się czy już kalendarz jest gotowy. Ciekawa sprawa.
The question is, who cares?
Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
To czemuś się nie zapisał jak informacja o naborach leciała?
The question is, who cares?
Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
Czasami trzeba poczekać. Niektórzy z klubowiczów są zajęci. Ale rozumiem, że nie można czekać w nieskończoność. Drodzy dystrybutorzy, jeśli w profilach osób do których chcecie dotrzeć jest opcja wysłania e-maila, skorzystajcie z tego. Jeśli tego nie ma, a wciąż nie ma z tymi klubowiczami kontaktu dajcie znać na PW do mnie. Po pierwsze odnotuje sobie, a poza tym spróbuje coś zaradzić.
---------- Post dodany o 12:56 ---------- Poprzedni post był o 12:38 ----------
Przeglądałem wątek w poszukiwaniu jednego ze swoich postów i trafiłem na ten. Umknął mi.
Niech im się dobrze służy ten kalendarz. A Marcinowi podrzuciłem PW, bo pewnie też mu umknął ten post.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
ponad 3 tygodnie czekania aż poczta sobie poradzi z dostarczeniem opłacało się, kalendarz jest świetny! dziękuję wszystkim tym, bez których kalendarza by nie było, a muminkowi za dystrybucję. dziękuję![]()
Bardzo dziękuję za kalendarz, dziś go odebrałemBardzo ładny
![]()
Xz 1