Jestem za
Jestem przeciw
Oczywiscie,ze jest zdjeciem.Powiem wiecej.Jest kilkoma zdjeciami jest zdjeciem ,ktore wybralo wszystko prawidlowe z kilku innych zdjec.To ekstrakt zdjecia .Ma wiecej zdjecia ze zdjec w sobie jak inne zdjecie.
Co do obrobki to nie stawial bym zadnych ograniczen.Bo jesli juz to tylo pomniejszanie,trochi kolorku i wyostrzanie-tak ktos zaproponowal.To na ile wyostrzanie,czy na jednej warstwie? czy mozna na dwoch?,czy tylko na trzech kanalach? czy z alfa kanalem tez moze byc.Czy mozna odszumiec przy wyostrzaniu czy nie??
Jesli tak to zaznaczyc co wolno a co nie.Przeczytam i bede pytac dalej.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tak było właśnie w 4pr - autorzy przysyłali zdjecia mnie, a ja robiłem stronę ze wszystkimi zdjęciami i przesyłałem ją do jury. Szło nawet szybko - prosty skrypt w bashu.
---------- Post dodany o 20:11 ---------- Poprzedni post był o 20:10 ----------
Jak będzie nadsyłanych powyżej 30-40 zdjęć to będzie można myśleć nad ograniczeniami i ew. druga kategorią, do tego czasu nie ma co mieszać.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Focha strzelasz?
Chcesz działać, to po prostu zaproponuj swoje zasady i ruszaj. Myślałem, ze wątek jest dla podłapania jeszcze kilku pomysłów przed startem.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie strzelam , ta propozycja jest jednak zupełnie inna od mojej.
Mogę modyfikować do bólu swoje pomysly, mogę się mylić w różnych miejscach, czy poglądach. Ale taki scenariusz jest nie do pożenienia z moją propozycją. Muszę chwilę pomyśleć nad ew. modyfikacjami i przedstawię swoje propozycje późnym wieczorem.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Szczerze powiem że po Tobie się nie spodziewałem focha, albo poddajesz pod dyskusję ideę konkursu albo czekasz na poklepywanie.
---------- Post dodany o 20:26 ---------- Poprzedni post był o 20:24 ----------
Kto powiedział że musisz? Masz pomysł to go rób tak jak uważasz. To że TOKIN czy ja mamy inne zdanie nie oznacza przymusu dostosowania się.
The question is: What is a Mahna Mahna?