Pomysł na konkurs- swietny.
Jestem za
Jestem przeciw
Pomysł na konkurs- swietny.
I dlatego galeria przestaje być powoli chluba naszego forum...
Nie mam nic przeciwko focie zalinkowanej z wątka, ale chciałbym powołania "komisji artystycznej", która ze wszystkich fotek zgłoszonych wybierze 5-10 fotek poprawnych technicznie i kompozycyjnie i bez prawa do komentarza i rekomendacji by nie wpływać na następujące później głosowanie ogółu forumowiczów.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ciekawi mnie frekwencja, bo były czasy, że w OlyRulez było naprawdę biednie ze zdjęciami, a też raz na miesiąc
Andrzeju, nie krytykuję absolutnie Twojego pomysłu, ale kto miałby zasiąść w takiej komisji, by nie było "pokrzywdzonych"? Na pewno masz rację, że galeria przygasa
Chimol - Olyrulez jest tematyczne, może dlatego przy zdjęciu miesiąca będzie lepiej.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Popieram. Taki konkurs by się przydał.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Myślę że ze trzy osoby, które nie mają parcia na nagrody i posiadają odpowiednią wiedzę i praktykę da się na forum znaleźć. Musiałyby one same nie uczestniczyć w ocenianym wydaniu konkursu, można by mam nadzieję, uda się wprowadzić rotację w komisji. Chciałbym dobrych fotografii jako laureatów kolejnych edycji, tak by można było je z przyjemnością potem w galerii oglądać.
---------- Post dodany o 21:43 ---------- Poprzedni post był o 21:33 ----------
Bodzip miałbyś prawo do polecenia, tak jak ja i Mysikrólik,i każdy z klubowiczów. Zawsze możesz polecić zdjęcie, ktore Ci się spodobało. Nie ograniczałbym ilości poleceń na klubowicza. Filtr jest potrzebny tylko po to by fotografie spośród których wybieramy były po prostu technicznie poprawne, by było przyjemnie na nie patrzeć i by 40-stu na przykład klubowiczów nie głosowało na 30 fotek.
Poza tym każdy z nas popełnił fotkę, która wydawała się świetna autorowi, wszak to nasze dziecko, za to nie została dobrze oceniona, bo czegoś tam niedopatrzyliśmy - na pewno też wiesz o czym piszę.
Ostatnio edytowane przez apz ; 27.07.12 o 21:58