Cienko to widzę... To może jury już wybierze najlepsze zdjęcie, skoro i tak ma przeprowadzać selekcję?
Jestem za
Jestem przeciw
Cienko to widzę... To może jury już wybierze najlepsze zdjęcie, skoro i tak ma przeprowadzać selekcję?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie widzę takiej możliwości, chyba że pełna anonimowość autorów zdjęć i warunek, że zdjęcia nie były wcześniej publikowane. Ludzie zawsze będą oceniać pod kątem własnych kryteriów. A samo wprowadzenie wstępnej selekcji przez jury też nie wyklucza "głosowania po bratersku", więc nie wiem, w czym miałoby to pomóc.
Nie komplikujmy tego. Prosty kalendarz wywołał sporo kontrowersji i pomysłów na zmianę podejścia, a jego reguły są przejrzyste.
Dlatego proponuję jak najmniej komplikacji: każdy może wrzucić zdjęcie, jakie mu się tylko podoba i wszystkie zdjęcia są oceniane w konkursie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA