Podziwiam Ciebie Jacku za te inspirujące foty. Strasznie mi sie to podoba. Moje gratulacje. Już mam ochote na podobne eksperymenty.
![]()
Podziwiam Ciebie Jacku za te inspirujące foty. Strasznie mi sie to podoba. Moje gratulacje. Już mam ochote na podobne eksperymenty.
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zamek w Radzyniu Chełmińskim. Jak tylko przejeżdżam obok, stale mnie inspiruje do KAP - ma bardzo dobre podejście dla latawca. Bywam przejazdem (na drodze do Łeby), ale by tam specjalnie pojechać - to jest ponad 200km![]()
Fajny kadr ale kolorki nie bardzo mi podchodzą.
Za dużo magenty![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
@helmuth: chyba masz rację, właśnie zrobiłem cz-b
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Klikacz dołączyła do naszego IR-racjonalnego światka, co stwierdzam z największą przyjemnościąDzisiaj trochę "komerchy" - zostałem dzisiaj poproszony przez zaprzyjaźniony dział w firmie o jakieś niebanalne zdjęcie biurowca, które można zamieścić w kalendarzu. Z wielu wersji - wybrałem to.