@Saboor: pubudziłeś mnie do uporu w walce ze sprzętemWłaśnie aparat skapitulował, zbalansowałem go neutralnie bezpośrednio na promiennik podczerwieni. Jutro (jak będzie słoneczko) sprawdze, jak to się ma w naturze.
@Saboor: pubudziłeś mnie do uporu w walce ze sprzętemWłaśnie aparat skapitulował, zbalansowałem go neutralnie bezpośrednio na promiennik podczerwieni. Jutro (jak będzie słoneczko) sprawdze, jak to się ma w naturze.
Cieszę się! W końcu to on ma robić to co ty chcesz,a nie dyktować warunki nie?![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tym razem rzut oka na Katowice
Piełkne! Wrzuć jeszcze!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ProszęAle nie chciej juz więcej zdjęć z Katowic, żeby sie nie znudziły...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Akurat brak bieli w chmurach nie ma dla mnie żadnego znaczenia, chciałbym znaleźć formułę, która oderwałaby się od typowego (standardowego) sposób postrzegania. Tak w ogóle niebo nawet nie musi być niebieskieTu mały przykład, ale jest OT, gdyż pochodzi z mojej poprzedniej IR-ki (665).
Świetne foty Jack.
Pozdrawiam.
A moze jakies portrety w IR?
Kurcze.. jak dokupie podstawowy nowy korpus to od razu wybebeszam E-30 na full spectrum. Obiecuje
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.